fbpx

Оля сама собі створила негаразди. Звісно, вона усього того не планувала, але все сталось, як сталось і нічого змінити не можна. Хоча дуже і дуже хочеться. Але тепер потрібно якось жити, а як? Коли навіть з хати вийти соромно

Я зробила величезну помилку і тепер не знаю, як бути далі.

Ми з чоловіком зовсім недавно придбали власну квартиру. До цього кілька років ми знімали житло, втім, як і багато молодих пар. Нехай квартирка невелика, але своя. Від цього і спокійно, і зручно.

Нашими сусідами по сходовому майданчику виявилася молода пара нашого віку. Спочатку ми не дуже спілкувалися з ними. Але в новорічну ніч, як-то так вийшло, що ми зустрілися на вулиці і до ранку прогуляли разом.

Після цього стали дружити сім’ями. Усі свята, на які ми не їхали до наших батьків, ми проводили разом. Я з сусідкою швидко знайшла спільну мову, і у мене стало на одну подругу більше. Наші чоловіки теж часто пропадали разом з своїм чоловічим справах.

Робота мого чоловіка пов’язана з частими відрядженнями по філіях фірми в інших містах. Під час його чергового від’їзду, у нас зламався кран у ванній кімнаті. Мені нічого не залишалося, як покликати на допомогу сусіда. Звучить ніби анекдот, але так і було.

Він не відмовив і відразу прийшов з інструментами. Швиденько впорався з роботою і, жартуючи, почав просити оплату за роботу чимось цікавеньким. Я, теж жартома, відповіла, що іншим разом і запросила попити чай з тістечками, які сама спекла. Чаювання непомітно переросло в дружню бесіду і сусід розповів, що він з дружиною вчора настільки розійшлись у поглядах, що вона пішла від нього. Сказав, що їх відносини з самого початку були побудовані на його грошах, тому не мали шансів на довгостроковість.

Я намагалась заспокоїти його, ми багато говорили того вечора. Так просиділи до півночі, а потім розійшлися по квартирах.

На наступний день був вихідний. З ранку я довго лежала в ліжку, але дзвінок у двері змусив піднятися. Накинувши халат на плечі, я сонно побрела до дверей. Відкривши, побачила сусіда. На подив, він прекрасно себе почував і був бадьорий. Чого не можна сказати про мене.

Він посміхнувся і попросився на чай. Я запросила на кухню. Він сів за стіл, а я зайнялася приготуванням чаю. Повернувшись до нього обличчям, щоб шось уточнити, я опинилась в його обіймах.

Я не сказала ні. Так ми стали близькі. Він пішов, залишивши мене наодинці зі своїми переплутаними думками. Ось так, непомітно для самої себе, я стала коханкою сусіда і зрадницею коханого чоловіка.

Незабаром мені доведеться подивитися чоловікові в очі і сказати, що я його люблю. А яка ж це любов, якщо я так просто його зрадила ?! Я просто не розумію, як я могла так вчинити ?! Це було немов мана. Я не можу зрозуміти, що керувало мною і як тепер жити. Як сказати чоловікові про зраду і залишитися, після такого, для нього коханою жінкою ?! Як вимолити прощення, адже мені потрібен тільки він. Або краще мовчати?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page