fbpx

Ось тільки на днях моя мама дізналася про те, що у чоловіка є коханка. Коли вона зрозуміла, що я в курсі і нічого не маю проти то себе уже не стримувала. Прилетіла до мене додому, почала казати, щоб я зараз збирала свої речі, забирала сина і йшла від такого чоловіка. Коли я відмовилася, то вона влаштувала сцену з літаючим посудом. Я ледве виставила її до приходу чоловіка. Потім мені зателефонував батько і сказав, що приїде на вихідних і поговорить з зятем. Я аж підскочила

 Справа в тому, що у мого чоловіка вже кілька років є одна постійна коханка. Ми з чоловіком в шлюбі вже одинадцять років і за весь цей час я жодного разу не пошкодувала про те, що погодилася стати дружиною цієї людини. А те, що у нього є коханка, чоловік розповів мені сам. І відразу ж запевнив, що в наших з ним стосунках нічого не зміниться і з сім’ї він ні за що не піде. Я спокійно прийняла таку його потребу, тому як мій чоловік – людина слова. І скільки мені зараз людей не напише, що я не поважаю себе, мені власне все одно. Таких чоловіків, як мій – одиниці. З ним завжди відчуваєш себе королевою, найкрасивішою і єдиною. Він кращий батько для свого сина. Захищає і повністю забезпечує свою сім’ю.

Я просто дивлюся на інших жінок: половина, дізнавшись про зраду, йдуть, гордо піднявши голову, а потім намагаються вижити з дитиною; інша ж половина просто не в курсі того, що їх чоловік їм зраджує. Все просто. Мій чоловік не тримає мене за не розумну, а все чесно мені розповів. І так, в нашій родині нічого не змінилося. Чоловік мене так само любить, балує і піклується.

Ось тільки на днях моя мама дізналася про те, що у чоловіка є коханка. Коли вона зрозуміла, що я в курсі і нічого не маю проти, то ніби з рейок зійшла. Прилетіла до мене додому, почала казати, щоб я зараз збирала свої речі, забирала сина і йшла від такого чоловіка. Коли я відмовилася, то вона влаштувала сцену з літаючим посудом. Я ледве виставила її до приходу чоловіка. Потім мені зателефонував батько і сказав, що приїде на вихідних і поговорить з зятем по-чоловічому. Я аж підскочила.

Своїми діями батьки просто розлучать нас і все тут. Вони мені дзвонять по сто разів на день і говорять, щоб чоловік покинув ту жінку або ж я пішла від нього. Кажуть, що у мене немає гордості, що чоловік не поважає мене і все одно піде з родини. А я залишуся сама.

Я розумію, що багатьом простіше закривати очі на правду і створювати видимість ідеального шлюбу. Але як донести до батьків, що те, як ми живемо з чоловіком, це не їхня справа? Не хочеться і втратити хороші відносини з ними, але мені здається, що саме цим все і закінчиться. Як можна мирно переконати батьків не лізти не в свою справу? Я думала про те, щоб просто поки ігнорувати їхні дзвінки. Але в такому випадку є ймовірність, що батько може просто зустріти мого чоловіка на роботі і почне мене захищати. А це вже точно буде кінець усьому.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page