fbpx

П’ятнадцять років тому мій чоловік зрадив. Зустрічався він з тією жінкою досить довго і я б ніколи не дізналась про їх відносини. Але коли чоловік вирішив її залишити вона мене знайшла. Тоді я все простила. Але нещодавно та жінка знову повернулась у наше життя, але не сама

Ніколи не думала, що моє сімейне життя перетвориться на казна що. Все те, що зі мною відбувається, почалося не так давно. Я прекрасно знала про зраду свого чоловіка. Він розповів мені це ще на самому початку 15 років тому і більше такого не повторювалося. Я змогла його пробачити, хоча сама досі не знаю як у мене це вийшло.

Однак він не згадав того, що та жінка мала від нього дитину. І тепер, через 15 років вони з’явилися в нашому житті. У неї росте дитина без батька, яким є мій чоловік. Весь цей час їй не було ніякого діла до нього. Мабуть, як тільки вона дізналася про те, що чоловіка підвищили, відразу вирішила сісти на тепле місце.

Найцікавіше, що ми толком не розуміємо чого вона від нас хоче. Їй не потрібні аліменти і не потрібно спілкування. Вона просто з’являється всюди зі своєю дитиною, який виріс, як дві краплі води схожим на мого чоловіка, але з характером матусі. І хоча я спочатку злилася на чоловіка, але зараз повністю розумію чому він від мене це приховав.

Ми навіть пропонували дати їй грошей, але вона цього не хоче. Її єдина мета – не дати нам спокійно жити. Можливо, вона заздрить тому, що у нас все добре, а у неї ні, але ж це нерозумно.

Можуть годинами сидіти під нашим під’їздом. Чоловік запитує, чи щось потрібно, відповідають, що ні – просто відпочивають тут. Або біля роботи чоловіка можуть прогулюватись вдвох. просто так, аби бути поруч, як кажуть.

Чоловік не проти спілкування з сином від тієї жінки. але все дуже дивно якось. Він на контакт не йде повністю. Лише коли мама поруч розмовляє, а так мовчить.

Ми звернулись до юристів, які нам пояснили, як убезпечити свою родину, але ми самі не розуміємо чого чекати від цих двох.

– Нам нічого не потрібно, – кажуть, – Просто, хочемо бути поруч і інколи тебе бачити.

Як це розуміти, а головне, що робити. Подруги кажуть, аби я уваги не звертала, але як? Хоч хтось спробував не звертати увагу на дорослого сина свого чоловіка і його маму, які постійно “просто поруч”.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page