fbpx

Перекладаючи речі у нову шафу, натрапила на папку з паперами. Випадково, напевне, туди її чоловік поклав, адже він ними завідує. Не знаю, що змусило туди зазирнути, але від побаченого ноги підкосились

Я заміжня понад десяти років, виховую двох дітей. Завжди думала, що у мене хороша сім’я і стосунки з чоловіком. Я навіть не можу згадати, коли ми з’ясовували стосунки! Живемо як всі, нічого особливого. Після весілля ми переїхали жити до свекрухи. Вона жила одна в трикімнатній квартирі, а грошей на купівлю окремого житла у нас не було. Загалом, як зазвичай і буває у молодят!

Зі свекрухою у нас досить спокійні відносини. Так, ми не подружки, але ставимося один до одного доброзичливо. Мій чоловік – мамин синочок. Він любить матусю, і вона його теж дуже! Але і це звичайна справа! Цим нікого не здивувати в наш час! Так ми і жили всі ці довгі роки.

Буквально кілька років тому ми купили машину. Збирали гроші і нарешті змогли зробити цю покупку! Я дуже зраділа такому глобальному придбанню. Тепер можна з комфортом діставатися до місць призначення! І дітей можна возити в школу на машині! Не треба більше стрибати по автобусах! Єдине що збентежило мене під час покупки і трохи затьмарило радість – це те, що чоловік записав транспортний засіб на свекруху. Якщо чесно, то я не зовсім розуміла, навіщо він так зробив. Що за новини? Навіщо додавати собі зайві негаразди з дорученнями і так далі?

Але, тоді я не надала цьому особливого значення! Зрештою, це гроші чоловіка, адже саме він працює. Раз він так вирішив, нехай буде так. Але ось нещодавно трапився інший інцидент, який мене стурбував. Справа в тому, що кілька місяців тому ми купили квартиру. Це така довгоочікувана подія в нашому житті! Так давно ми мріяли про власні квадратні метри! Здавалося б, тепер я зможу стати повноцінною хазяйкою і зітхнути полегшено! Алені ж! Мене чекав черговий неприємний сюрприз від чоловіка! Він знову записав покупку на свекруху!

Уявляєте, чоловік записав квартиру на свою матір! Чесно, плакала! Чому він знову це зробив? Що значить такий вчинок? Він не довіряє мені? Або взагалі думає про розлучення? У мене просто плутаються думки в голові! Я не можу знайти логічне пояснення вчинку чоловіка! Як це розуміти?

Відмовилась навіть копієчку вносити зі своїх особистих коштів. Не збираюсь оплачувати ще десять років те, до чого я не маю абсолютно ніякого відношення. Поставила чоловіка перед фактом, що віднині наші бюджети є окремими. Він повинен давати щомісяця мені по п’ять тисяч на дітей. А сам буде отримувати сніданок обід і вечерю, тільки якщо оплачуватиме продукти і платитиме мені за це.

Баста! Більше не можу і не хочу, аби моєю добротою користувались. Звісно ж були розбори польотів і неприємно сцена зі свекрухою. Але, поки все тихо і п’ять тисяч я своїх отримала. Їсть у матері.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page