fbpx

Переможнеця Холостяк 9 показала, як облаштували спільне з Нікітою Добриніним житло

Хоч фінал “Холостяк-9” відбувся ще 24 травня, та прихильники проекту і досі ретельно спостерігають за життям головних героїв. Телеведучий Нікіта Добринін поза камерами продовжив стосунки із переможницею Дарією Квітковою. Пара оселилась у його квартирі, а дівчина вже встигла показати всім, як вони облаштували вітальню. пише 24 канал

Відповідні фото Дарія Квіткова розмістила на своїй офіційній сторінці в Instagram. На кадрах видно, що пара вирішила не фарбувати стіни в яскраві кольори, залишивши вітальню білою. При цьому фіналістка проекту зізналась, що майже два місяці в їхній квартирі з меблів був тільки матрац.

Читайте також: ДОМАШНІЙ КВАС, вже через 6 годин. Готую не один рік, від бочкового не відрізнити

Як відомо, 5 квітня Нікіта Добринін показав  свою нову простору квартиру, яку він придбав у Києві. Просторе житло на той час не мало жодного декору, а телеведучий зізнався, що переживає затяжний процес із пошуку кухні, дивану, пральної машини, телевізора, холодильника, стола, стільців, ламп та інших елементів інтер’єру. Тоді телеведучий спровокував хейтерів через заяву, що починає “все з чистого аркуша”.

Тоді жоден із прихильників не підозрював, що Нікіта Добринін оселився в квартирі з фіналісткою проекту Дарією Квітковою. На всі заяви телеведучий тоді загадково написав, що у нього все добре і прийде час, коли всі дізнаються, хто робив щасливе фото в помешканні.

Кумедно прокидатись зранку, одразу приходять посилання з інформаційних ресурсів. Всі пишуть: “Ну от, Нікіта – черговий учасник шоу “Холостяк”, який нікого не зустрів на проекті. Один переїхав у нову квартиру”. Друзі, не переймайтесь, у мене все дуже добре. У вас нема причин для хвилювань. Прийде час і ви самі все побачите,
– розповів Нікіта Добринін.

Тільки після фінального випуску проекту глядачі дізнались, що телеведучий вирішив продовжити стосунки зі столчиним перукарем Дарією Квітковою. Декілька місяців пара приховувала роман, щоб не порушити контракту з авторами шоу “Холостяк-9”. Тому навіть у нову квартиру пара поверталась не разом.

You cannot copy content of this page