fbpx

-Пішов подивився те відео. Шoк був максимальний. Dzidzio розповів про зйомки нового фільму “Перший раз”

У Вінниці розпочався “ВІННИЦіЯнський кінофестиваль”. Його відкрили українською комедією “Дзідзьо. Контрабас”.

Кумир дітей та молоді, екстравагантниий і завжди позитивний Dzidzio приїхав аби розповісти не лише про повнометражку, а й про прем’єру другого фільму “Перший раз”, повідомляє Intermarsum з посиланням на Вінниця ок.

Читайте також: На кордоні з Україною польські митники почали “тихий страйк”

Картина розповідатиме історію першого кохання, яке насправді мало місце в житті артиста.

“Це романтична комедія про мою першу любов. Цього я ще не показував, такого я ще не робив. Фільм знімали у селі, де я народився. Навіть зняли пологовий будинок, в якому я народився. Там дуже гарно і мальовничо. Ми знімали цей фільм десь рівно місяць. Зараз ми вже його домонтовуємо”, – промовив Dzidzio.

DZIDZIO не лише виконує головну роль у стрічці, а й є співавтором сценарію.

Зйомки проходили протягом місця у місті Ходорові та селі Бортники Львівської області, де нарoдився Михайло. Сьогодні фільм знаходиться на стадії монтажу та обробки. За жанром на глядачів очікує романтична комедія.

Хома поділився і курйозним випадком, який стався під час знімального процесу.

“У країній день знімального періоду ми працювали у Львівському аеропорту. Я в автомобілі, мене везе таксистка в аеропорт. Доїжджає і замість гальм натискає газ. Ми перескакуємо через “лежачого поліцейського”, авто підіймається в повітря і падає донизу, трішки зачіплює камери та оператора. Уявіть, яка в аеропорту зчинилася пaніка. Пішов подивився те відео. Шoк був максимальний” – розповів Михайло Хома.

У фільми глядачі почують нову пісню “Моя любов”, яка стане саундтрекам до стрічки.

You cannot copy content of this page