fbpx

Після пів року мовчанки моя сестра до мене на гостину з’явилась. Я на порозі обімліла, адже вона не сама була. Поруч з нею стояв незнайомець якого вона мені як майбутнього чоловіка свого представила. Але і це ще не все. Дізнавшись хто він, я дар мови втратила

Моя сестра нещодавно дізналася, що їй чоловік зраджує. Потім почалося бурхливе з’ясування відносин. У результаті якого чоловік сестри зібрав речі і пішов до коханки.

З сестрою почалось щось коїтися. Вона була сама не своя, переконавши себе, що не по своїй волі чоловік її покинув. Їй здавалось, що чоловік не винен, тому вона почала шукати того, хто міг би відповісти за все.

Винними виявилися я, наша мама і свекруха сестри. Ми відмовлялися цілодобово сидіти з дітьми, щоб вона приводила себе в порядок і налагоджувала відносини з чоловіком. Ось прямо так і сказала, що все, що відбулося – це наша провина.

А раз винуваті знайдені, то і налагоджувати ситуацію належить нам.

Сестра декілька тижнів мені телефонувала і просила, щоб я пішла до її чоловіка та забрала його від коханки, і повернула додому. На мене це не надто діяло, а от обох бабусь своїх дітей вона доводила до ручки. Вона їм обіцяла, що не дозволить більше побачити онуків.

Вона навіть навчила дітей, як правильно говорити, коли вони телефонували бабусям:

– Ти татусика нам повернеш? – запитували вони першим ділом.

Хто ж від таких слів не розчулиться? Свекруха сестри була просто у розпачі, від своєї невістки.

А одного дня моя сестра прийшла сама до мене. Я обімліла, адже була вона не сама:

— Ось, заяву до РАЦСу понесли, – обіймаючи якогось чоловіка мовила мені, – Одружуємось і житимемо разом.

Виявилось, вона заміж за чоловіка коханки колишнього чоловіка зібралась. Ми в ступорі були, але і це не все. Вона ж дітей колишньому відвела.

— Ти їх хотів, ось і рости сам. А без тебе вони мені ні до чого. – сказала.

Не знаю, що з нею. Ми виросли разом, але такого я від неї не очікувала, чесно. Та й мама моя теж здивовано. Чоловік її колишній вирішив позбавити її батьківських прав, а вона й не проти. Сказала що в новій родині у неї ще будуть діти і вона буде щаслива.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page