fbpx

Після роботи я доїхала до пункту видачі, викупила замовлення і на виході, буквально метрів через 20 я побачила чоловіка моєї сестри з якоюсь жінкою. Вони мило стояли, розмовляли, дівчина тримала букет в руках. Після того як Олег почав обіймати дівчину, я непомітно підкралася і почала знімати все, що відбувається на відео

Щоб ви зробили, якби випадково дізналися, що ваш родич/родичка чи друг/подруга невірні своїй другій половинці? Відразу б все розповіли інший стороні?

Я ніколи не думала, що в моєму житті виникне подібна ситуація, але у вересні 2020 року ця трапилося зі мною. Розповідаю все по порядку.

Тієї осені мама попросила забрати своє інтернет-замовлення. Я, звичайно, погодилася, але коли дізналася, що пункт видачі знаходиться на іншому кінці міста, трохи побурчала:

– Мам, це від моєї роботи дуже далеко, їхати хвилин 20 автобусом. Ти б краще чоловіка Олесі попросила, він на машині.

Олеся моя старша сестра, вона заміжня за Олегом. Сестра сидить удома з півторарічною дитиною.

– Доню, ти ж знаєш, що Олег зайнятий, він підробітків набрав, приходить додому пізно, так що будь добра, поїдь.

Більше я мамі перечити не стала, та й відправити літню жінку на двох автобусах я не наважилася. Восени був перебій з медикаментами, так що їй навіть пощастило, що вона знайшла потрібні хоч і так далеко від дому.

Після роботи я доїхала до пункту видачі, викупила замовлення і на виході, буквально метрів через 20 я побачила чоловіка моєї сестри з якоюсь жінкою. Вони мило стояли, розмовляли, дівчина тримала букет в руках. Після того як Олег почав обіймати дівчину, я непомітно підкралася і почала знімати все, що відбувається на відео. Олег, обійняв її і провів до таксі, дівчина поїхала. Я підійшла ближче, окликнула його і привіталася.

Але він зробив вигляд, що нічого не сталося. Привітався зі мною і запитав, що я забула на іншому кінці міста. Він навіть не збентежився, ніби нічого страшного не сталося, тоді я показала йому все, що відзняла на відео.

– У мене з нею нічого не було, просто теревені.

– Закінчуй свої пригоди, у тебе вдома дружина з маленькою дитиною. Якщо будуть ще якісь натяки на гульки з твого боку, я все розповім сестрі. А зараз це відео, буде запорукою твоєї вірності.

Мені думалося на той момент, що він злякається і одумається.

Олег запропонував довезти мене до дому, але я відмовилася. Я до цього моменту особливого його не любила, а після цієї ситуації він став мені подвійно неприємний.

Сестра закохалася в нього з першої зустрічі, одружила його на собі через рік після знайомства, іншого результату подій бути і не могло, бо вона була при надії.

Але у Олега дуже багато плюсів: він обожнює свого сина, коли перебуває вдома, весь час присвячує дитині; добре заробляє; часто допомагає сестрі прибирати і готувати – зараз це рідкісне явище серед чоловіків моїх подруг. Тому я вирішила не втручатися в їхню сім’ю і нічого не розповідати сестрі.

На початку січня після новорічних свят мені подзвонила сестра:

– Ти така-сяка, я не хочу тебе більше знати, у мене більше немає сестри!!!

Вона то плакала, то сварилася, я навіть не відразу зрозуміла, що я їй такого зробила. Наговорила мені всілякого і кинула слухавку. Спробувала до неї додзвонитися, але вона не брала телефон. Подзвонила мамі і все стало ясно. Олег не тільки не припинив зустрічі з тією дівчиною, але він навіть не намагався особливо їх приховувати. Подруга Олесі побачила їх разом в кафе і зателефонувала сестрі. В результаті сестра влаштувала розбірки і запитала, як довго він їй невірний, а Олег ляпнув: “А ти у сестри запитай, вона ж все давно знає”. Можливо, сестра б пробачила чоловіка, але після цієї фрази вона прогнала Олега з квартири. Мені здається, він цього і домагався.

Тепер вона впевнена, що я теж винна, в тому, що їхня сім’я розпалася. Сестра думає, що якби тоді восени я все їй розповіла, можливо, їй вдалося б якось зберегти шлюб. Я не згодна з тим, що я в чомусь винна, винні в розлученні тільки чоловік і дружина, але ніяк не сторонні люди. Намагалася поговорити з сестрою, а у відповідь чую одну і ту ж фразу: “Я тебе знати не хочу”.

Ось уже з січня місяця ми не спілкуємося. Як вчинити в цій ситуації? Як донести до сестри, що я не хотіла втручатися в їхню сім’ю, боялася зробити тільки гірше.

Автор: Невигадані історії.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page