fbpx

Після ситного святкового столу бябусю потягло на розмову по-душам. Знала вона одну сімейну таємниці і чомусь вирішила, що має право розповісти її сестрам. Ніхто не очікував, що це відкриття аж настільки змінить життя цілої родини

Надія мала сестру-близнюка. Звали її Віра. Дівчатка були дуже близькі, весь час разом, ділили між собою все порівну, прикривали та захищали одна одну. Вони однаково одягалися навіть у старшому віці, коли могли обирати одяг самі. Вони пишалися тим, що з’явились на світ близнюками.

Сім’я дівчат була досить скромною, середнього достатку. Тому, коли Надія пішла вчитись на бюджет, а Віра повторити її успіху не змогла, батьки дуже засмутилися. Але все одно вони платили за дочку, адже хотіли, щоб обидві здобули хорошу освіту. Віра відчувала провину і сором, це її почуття з’їдало, але перевестися на бюджетну форму навчання їй так і не вдалося.

Якось під час вечері бабуся близнюків перехилила зайвого і розповіла онукам неприємну таємницю. Виявляється, після появи на світ близнюків, батьки хотіли залишити молодшу дочку, адже сумнівалися, що можуть забезпечити двох дітей. Молодшою ​​була саме Віра.

Дівчину ці слова змінили до невпізнання. Її намагалися заспокоїти, але даремно. Вона чомусь вирішила, що  документи з інституту. З того моменту все перевернулося з ніг на голову, сім’я більше не була цілісною, у близнючок почалося окреме життя.

Надія вийшла заміж і вже мала дитину. З сестрою дівчина не бачилася, поки раптом випадково не зустріла її у батьків. Віра не зраділа зустрічі, навпаки, навіть не привіталась.

Наступного разу Надія побачила Віру випадково. Сталося це у торговому центрі. Віра виглядала дуже дорого, поруч ішов статний та успішний мужчина. Надія одразу зрозуміла, що це її чоловік.

Надя хотіла обійняти сестру, але Віра відступила і сказала, що не знає її. Надія вражено відступила, вона залишилася стояти на місці, дивлячись, як її сестра сідає в розкішну машину.

Якось близнюки знову перетнулися в батьків. Віра попросила у батьків тільки одного – зробити так, аби з сестрою вони більше не перетинались, адже ці зустрічі їй неприємні.

З того дня Надію запрошували у гості лише тоді, коли не було Віри із чоловіком. Без попередження дівчина теж не могла приїжджати. Ось так одна фраза змінила життя стільки людей і назавжди зруйнувала їхні стосунки.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page