fbpx

Після тітчиного заповіту дізнався багато нового про свою «сім’ю»

Сім’я у нас велика, на всі свята і дні народження до один одного приїжджали завжди всі. Кожен до столу приносив якусь страву (заздалегідь домовлялися, хто і що готує), придумували різні конкурси, розваги. Загалом завжди було порозуміння і всі один одного поважали. До сьогоднішнього дня.

Була у мене тітка Таня (сестра батька). Чоловік у неї давно пoмep і залишилася вона жити в 4-х кімнатній квартирі сама, практично центр міста. До тітки завжди мій батько їздив, допомагав по дому, їжу привозив, за лiкaми ходив. Одну не залишав – рідна сестра все ж таки. Коли тітці стало зовсім погано, з’явилася її «невістка», від якої за останні 5 років навіть дзвіночка не було. Звідки вона дізналася про тітчину нeдугу – залишається загадкою.

Приїхала, відразу ж, мого батька на поріг не пускає – мовляв тітці погано, щоб він не турбував. Навіть по телефону поговорити їм не дає. А батько у мене не хотів сваритися. Родичка все ж таки. У підсумку, тітка пoмepла, а коли почали влаштовувати пoхopoни, почався повний капець.

Невістка ця, Галя, з тітчиної карти всі накопичення зняла. З квартири всі меблі, техніку, взагалі все що було – вивезла або розпродала. На пoхopoн вона навіть кафе не хотіла замовляти, його батько оплатив.

Коли озвучили заповіт – всі були в шoцi. В ньому було написано, що три кімнати з чотирьох були залишені цій Галі. А одна кімната моєму батькові. Хоча до цього тітка Таня говорила, що заповіт писати не буде, все і так моєму батькові перейде у спадок (син у неї пoмep, а невістці вона нічого не планувала залишати, так як вони навіть не спілкувалися ще за життя сина).

У мого батька Галя вимагала віддати їй навіть цю одну кімнату, так як вона «витратила гроші на пoхoрoн» і взагалі нібито вся квартира її по праву. Зараз триває суд, просто так ми не хочемо їй що-небудь віддавати. Вважаємо, що заповіт підробили або Галя змусила тітку його написати, коли та вже зовсім оcлaблa.

Галина тепер ще хоче зробити євроремонт в квартирі (в квартирі ремонт дуже старий, ще з радянського часу) і продати її. Вимагає з мого батька гроші на послуги дизайнера, матеріали та робітників. Хоче, щоб вони 50 на 50 все це оплатили, хоча батькові відписана одна кімната, а їй три.

Чи бували у когось з вас подібні «сімейні» проблеми?

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page