fbpx

Після того, як невістка дізналась, що при надії, одразу запропонувала сину з’їхати з орендованої квартири до мене. Онука ще й не було, а вона почала вимагати, аби я і її і дитину прописала. Ну, якщо онука я пропишу з радістю, то вона мені навіщо? Мені чужих у домі не потрібно

Мій єдиний син примудрився взяти собі за дружину дуже вже хитру дівчину. Мало того, так вона ще й з якогось села приїхала. Виховання ніякого. Елементарних понять теж не спостерігаю. Загалом, все негативне, що можна собі уявити зібралося в ній одній.

Я не знаю чим вона взяла мого сина, але він мов заворожений. Мої вмовляння, що їй потрібно лиш десь оселитись і прописатись, на нього не діяли. Весілля відбулося всупереч всім моїм умовлянням.

Спочатку вони жили на орендованій квартирі. Я особливо до них не втручалася, мене повністю влаштовувало їх окреме від мене існування. Сина я завжди була рада у мене бачити, а невістка не приходила. І це мене повністю влаштовувало.

Коли вони дізнались, що стануть батьками, мене це і порадувало і засмутило водночас. Я відразу зрозуміла, що вони будуть переїжджати до мене, так як вона не здатна сама впоратися з немовлям. Вона взагалі мало з чим може впоратися. Після весілля невістка так і не влаштувалася на роботу, хоча розмови про це вела. Однак, з огляду на відсутність, будь-якої освіти, на її працевлаштування не варто і розраховувати. Вона відноситься до тієї категорії дівчат, які шукають вигідну партію для заміжжя і приходять на все готове.

Мій син власник невеликої фірми, яка добре розвивається. Але на сьогоднішній день він змушений весь прибуток вкладати в її розширення, тому з покупкою свого житла поки не поспішає. На нормальне життя їм вистачає, а все інше – це справа наживна.

Дізнавшись про свій стан, невістка відразу почала обробляти чоловіка щодо їх переїзду до мене. Син був не проти, і відразу прийшов до мене з пропозицією. Я не змогла відмовити, адже це мій онук. Хоч його матуся мені і не до душі, але дитина ні в чому не винна.

Я запропонувала після появи малюка прописати його у себе, так як перші роки він буде жити тут. На що невістка заявила, що і її теж потрібно приписати в цій квартирі, тому що дитина прописується разом матір’ю автоматично.

Мене цей варіант зовсім не влаштовує. Мені не потрібні тут сторонні люди. Мало того, що заміж за мого сина примудрилася вийти, так ще й на мої квадратні метри претендує. Син наполягає на її прописці. Невже він не бачить, що їй потрібні тільки гроші і квартира ?! Особливої ​​любові до нього від неї я не спостерігаю. Бачу тільки, як моя дитина дуже її любить. А вона навіть до свого малюка відноситься холоднувато.

У мене є такі підозри, що якщо я її не пропишу, то у неї не буде більше причин тут затримуватися. І вона піде шукати іншу більш наївну партію для заміжжя. Ну не вірю я в її щирість ?! І дитина ця лиш для того, щоб отримати прописку.

У мене тільки одне питання: чи дійсно мати повинна в обов’язковому порядку бути прописаною разом з дитиною? Або це її виверти заради майбутнього претендування на нашу з сином квартиру.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page