fbpx

Пів року тому невістка залишила сина, але не просто залишила, а влаштувала феєричну сцену після якої син довго приходив у себе. Схоже відносини з новим чоловіком у неї не склались і вона просить помирити їх із моїм сином. Умову поставила чітку: або я їх мирю, або онуку не побачу

Близько півроку тому невістка пішла від сина. Причому пішла дуже негарно по відношенню до свого чоловіка. Обливала таким брудом, що він потім місяць не міг цього забути. Ходив як у воду опущений. Мені довелося витягати його з цього стану великими зусиллями.

Я розумію його, прекрасно. Прожити з коханою дівчиною більше п’яти років, а потім почути, який ти нікчемний, не кожен зможе таке спокійно проковтнути. Але ми це благополучно пережили і почали жити далі.

Тепер, коли у сина все налагодилося, ця красуня, бачте, передумала і вирішила повернутися! Мало того, вона мене просить про те, щоб я їх помирила! Нахабства немає меж.

Я б так не переживала, але син все ще дуже любить її. Саме про це ми не розмовляємо, але мені ж все видно. Іноді вечорами застаю його за тим, що він переглядає їхні спільні фотографії. Смуток в очах не проходить.

Мені і шкода, але і знову їх мирити немає ніякого бажання. Але невістка каже, що якщо я цього не зроблю вона заборонить синові бачитися з дитиною. Як би жорстко це не було, але вона на це піде.

Якщо вона один раз так пішла, наговоривши купу гидот, то де гарантія, що це більше не повториться ?! Але внучку ми любимо і хочемо спілкування. Ця мила дівчинка приносить стільки радості в наш будинок, що своїм світлом осяває все те негативне, що оселилося в наших відносинах з її мамою, і зводить його нанівець.

А недавно ввечері пролунав дзвінок по міському телефону. Я підняла трубочку і почула приємний голос. Дівчина питала мого сина. Я його запросила. Як же я зраділа, коли побачила в його очах радість і трепет! Мій син ожив! Нарешті він почав забувати свою колишню. Але тут я знову згадала про умови невістки і на душі похололо.

Загалом ситуація все ускладнюється і ускладнюється. З одного боку стоїть щастя сина з новою дівчинкою, а з іншого – спілкування і участь у вихованні дитини. Відмова від хоча б однієї з цих речей для сина немислима.

Невістка дзвонить кожен вечір і наполегливо просить влаштувати зустріч з сином. Як бути – навіть не можу собі уявити. Ні один, ні другий виходи не пройдуть без наслідків, ​​але зважуватися на щось потрібно.

Думаю, для початку, поговорити ще раз з колишньою невісткою і постаратися дізнатися про її наміри. Дізнатися, чому ж вона все-таки вирішила повернутися до такого поганого, за її словами, чоловікові. Хоча я і так здогадуюся, що той новий наречений просто не захотів терпіти її капризи і важкий характер. А характер у неї ну дуже поганий. Щоб його витримувати, цю жінку треба любити по-справжньому.

Думки в голові всі переплуталися. А раптом у них все стане, як раніше і вони знову будуть щасливі? Може, я даремно так переживаю? Може ж людина помилитися і дійсно захотіти все повернути?

Скажете наївна? А я просто хочу для своєї дитини щастя і любові справжньої. Що ж робити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page