fbpx

Півроку тому хтось напоумив Віру піти до “бабки”, я так і не зрозуміла, де вона була. І з цього моменту її немов підмінили – перестала приходити до нас в гості, до себе, відповідно, теж не кличе, спілкується тільки по телефону і то крізь зуби. Я намагалася з’ясувати, що відбувається і виявилося, що ця бабця наговорила сестрі, що я її наврочила

Моїй молодшій сестрі Вірі не щастить з хлопцями, хоча вона дуже симпатична дівчина, висока і струнка, одягається зі смаком. Я, чесно кажучи, і сама не зрозумію в чому справа – всі її подруги, та й я в тому числі, вже давно заміжні, а вона все ніяк. Намагалися з чоловіком знайомити її з хлопцями, але поки безрезультатно.

Півроку тому хтось напоумив Віру піти до “бабки”, я так і не зрозуміла, де вона була. І з цього моменту її немов підмінили – перестала приходити до нас в гості, до себе, відповідно, теж не кличе, спілкується тільки по телефону і то крізь зуби. Я намагалася з’ясувати, що відбувається і виявилося, що ця бабця наговорила сестрі, що я її наврочила. Вірніше, сказала, що це – близька родичка, і вона вирішила, що мова йде про мене.

У мене просто не залишилося розумних пояснень – ми, звісно, як всі сестри, іноді сваримося, але я її все одно люблю всією душею і бажаю щастя. Бувало, звичайно, що і хлопців могли не поділити, але це все по юності – зараз ми вже дорослі тітки. Мені 35, Вірі 32 – які бабки і вроки! У двадцять першому столітті живемо, як можна вірити в таку нісенітницю!

Мама моя теж не знає, що й думати, але в наші стосунки вважає за краще не втручатися – живе з новим чоловіком в іншому місті і їй не до нас. Дзвонить періодично, запитує, помирилися чи ні, а ми ж і не сварилися. Просто Віру перемкнуло, а мені тепер з цим жити.

Вона ще й нашим спільним знайомим вливає у вуха цю маячню, сама не розуміючи, як нерозумно виглядає. Подруги, звичайно, тільки сміються, знають прекрасно, що я не така людина. А мені зовсім не смішно – ніяк не очікувала, що через якусь “бабку” зможу втратити сестру. І що мені тепер робити з усім цим? Допоможіть порадою!

Дарина, 35 років.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page