fbpx

По королівськи прекрасна: Меланія Трамп викликала фурор розкішним образом (фото)

Донaльд і Мелaнія Трaмп продовжують свій візит до Великобританії. З нагоди приїзду президентського подружжя Букінгемський палац влаштував світські та офіційні заходи. У відповідь американці запросили представників королівської родини на вечерю, де Мелaнія Трaмп зуміла з легкістю привернути увагу розкішною сукнею. Пише 24 канал

Зустріч з 70-річним принцом Чарльзом і 71-річною герцогинею Кoрнуольською Кaміллою відбулась у вівторок, 4 червня. Вечерю президентське подружжя влаштувало у резиденції посла США – розкішному маєтку Вінфілд-хаус в Лондоні.

Читайте також:Це пісочне тісто просто тане в роті. Хрумкі “Пальчики” з горіховою начинкою

Для зустрічі гостей Мeланія Трaмп обрала вечірню сукню червоного кольору з розшитим бісером верхом. Вбрання мало рукави накидки, які дуже полюбляє перша леді США. Окрім цього, особливість плаття було в тому, що знаменита модниця замовила його у креативного дизайнера Givenchy Клер Уейт Келлер, яка була автором весільної сукні Мeган Мaркл. Відтак перша леді з легкістю зуміла виглядати по-королівському розкішно.

Щодо вибору макіяжу, то Мeланія Трaмп вирішила не дивувати громадськість, зробивши улюблений make-up з акцентом на очі. Волосся вона не сплітала у зачіску та надала перевагу легким кучерям.

Водночас герцогиня Корнуoльська теж відзначилась елегантним вбранням. Кaмілла вбрала вечірню білу сукню з рукавами, прикрашену срібним орнаментом. Та навіть прикраси з колекції королівських дорогоцінностей не допомогли герцогині перевершити Мeланію Трaмп.

You cannot copy content of this page