fbpx

Подруга так уже запрошувала до себе на гостину, що ми таки зважились на цю далеку подорож. Проїхали країну з одного кінця в інший, заходимо виморені після дороги у квартиру, а там їсти нічого. Тобто не просто не приготували, а узагалі немає нічого їстівного – холодильник порожній. Абсолютно порожній

От скажіть, коли ви запрошуєте в гості, припустимо подругу з дитиною ви готувати щось будете? Я зараз говорю не про супер страви, але хоча б чай попити з солоденьким?

У мене просто подив якийсь. Нас на кілька днів запросили з дитиною в гості, ми купили подарунок дитині, на таксі поїхали. Приїжджаємо і бачимо що у господарів порожній холодильник. Ні, вони не з бідного десятка. Там лиш штори на вікнах біля двох тисяч доларів коштують, але до нашого приїзду ніхто не підготувався. Замовили вже ми піцу і суші на всіх. Це гостинність така?

Я звичайно не їсти їхала. Але ми прибули на інший кінець країни, невже ж не зрозуміло, що з дороги погодувати потрібно?. Та й дітей ми з собою взяли. Я аж розгубилась.

Коли кличу на гостину, завжди перше є і салатик якийсь зроблю, солодощі куплю до чаю, або піцу б сама оплатила до мене ж гості приїхали. Але якщо і просто випадково дізнаюся, що хтось з подруг проїздом в моєму районі, кличу не за порожній стіл, що встигаю, те і накриваю. Або готову їжу замовляємо і немає незручностей. Не люблю коли нічим пригостити, мені відразу соромно стає. У мене бзік – треба, щоб всі були ситі.

Ми три дні там так і гостювали – на замовлених стравах. Виявляється вони вдома узагалі не готують. Подруга одні салати їсть і поки ми там були, то вона купувала з розрахунку на себе одну. Чоловік у неї теж фанат здорового харчування. Йому приносять зранку у судках на цілий день. Там людина спеціальна найнята.

Ну я такого геть не розумію. Хай ви самі не їсте, як люди, а гостей годувати, що не потрібно? А так весело нам усім було. Місто побачили, в горах побували, в чанах попарились. Але ще не приїду, хоч і запрошували. Якось я такого геть не розумію, чесно.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page