fbpx

Подругам, розповіла, що отримаю на річницю дорогі сережки, а чоловік подарував сковорідку. Тепер соромно зізнатися

Я із забезпеченої сім’ї і звикла за своє життя до хороших і дорогих подарунків. Я однаково сильно люблю їх як дарувати, так і одержувати. Мій чоловік про це знає, та й за 5 років спільного життя у нього була можливість гарненько вивчити мій смак… Однак, ця річниця обернулася для мене неприємним сюрпризом. Мій коханий, чомусь вирішив відійти від звичних в нашій родині правил – дізнаватися заздалегідь, що людина хоче отримати в подарунок (питаючи у неї чи у його друзів, вивчаючи загнуті сторінки в каталогах чи заглядаючи в історію браузера). І вибрав мені презент самостійно.

Чесно зізнатися, в цьому році я розраховувала на дорогі, дизайнерські сережки, тому заздалегідь приготувала всі підказки для свого чоловіка. Однак, як показала святкова вечеря, він вирішив в цей раз зімпровізувати і подарував мені подарунок «від щирого серця» – набір сковорідок.

Я нічого не маю проти кухонного начиння, проте ми можемо дозволити собі харчуватися в ресторанах. Смажене я взагалі не їм. Готую рідко, і в основному це супи чи салати. Та й сковорідки у нас в домі є! Ось навіщо мені додаткова пара сковорідок, якщо я і старими майже не користуюся? Причому вигляд у них абсолютно звичайний і дешевий.

Я ж чоловікові подарувала годинник, який він давно хотів. Для цього мені довелося чимало побігати по місту, щоб підібрати до нього стильний ремінець і зробити гравіювання. І все заради чого? Заради дешевого кухонного начиння? Я до останнього думала, що це якийсь недолугий розіграш і тому спочатку перевірила всю упаковку від сковорідок, а потім думала, що можливо, справжній подарунок він подарує мені вранці, однак вранці мене чекав сумнівний сюрприз: замість сережок він розбудив мене, запропонував скористатися його подарунком і приготувати йому млинці. Немає слів!

5 років він був для мене найкоханішим і унайуважнішим чоловіком, а тут таке ставлення до мене. І добре, якщо б це була річниця нашого першого року шлюбу, але ж на 5 рік подружнього життя він уже повинен знати, що мені дарувати!

Перед святом, я вже розповіла подругам, що отримаю в подарунок довгоочікувані сережки, а тепер мені навіть показати їм буде нічого. Побачимося ввечері, запитають, як пройшло свято, запропонують похвалитися подарунком… А я їм: так мовляв і так, благовірний мій з глузду з’їхав і приніс своїй дружині, яка не вміє готувати, набір сковорідок з супермаркету. Так чи що?

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page