fbpx

Поки ми були на роботі, свекруха прийшла до нас додому, щоб знайти наші заощаджені гроші.

Дана історія буде про те, яке ж цікаве може бути життя, якщо у вас є свекруха. Молода сім’я яка складається з дружини та чоловіка мають свої заощадження та намагаються регулярно їх поповнювати. Але у свекрухи інші плани щодо цього. У неї крім сина є ще дочка, і вона думає, що всі ці заощадження потрібно витратити на внесок по іпотеці для її дочки. Ну а син із невісткою і так проживуть.

Вона постійно розпитувала, яка там сума вже нагромадилася, постійно хотіла дізнатися про точну цифру. Звичайно ж, їй відповідали абстрактно і ніхто точної цифри не називав. І їй було так важливо це знати, що вона вирішила самостійно дізнатися, чи вистачить тих грошей, які вони накопичили, на внесок за квартиру для її дочки.

Так як свекруха не знала, де саме знаходитися сховок з грошима, вона вирішила прийти тоді, коли вдома довго не буде нікого. Найкращий час для пошуків це ранок, коли чоловік і невістка йдуть на роботу. Коли господарі їздили на відпочинок минулого року, то залишали свекрусі ключ, щоб вона доглядала кота і поливала квіти. Мабуть, тоді вона й зробила собі дублікат про всяк випадок.

У результаті їй вдалося перерити всю квартиру, поритися у всіх речах. Але що найцікавіше, вона в обід зателефонувала чоловікові і сказала, що випадково знайшла шкатулку з грошима, і додала: «Ви казали, що там набагато більше, а там майже нічого немає».

Як виявилося, дружина напередодні забрала практично всі гроші і понесла їх в банк. Остання розмова зі свекрухою про те, що треба дати гроші її доньці у борг, підштовхнула дівчину сховати заощадження в надійніше місце.

Вони й до цього випадку зберігали гроші в банку. Чоловікові платять зарплату готівкою, тому коли збирається якась сума, вони через термінал переводять на вклад. Але цього разу дівчина відчувала, що наполегливість свекрухи не залишить чоловікові вибору і він віддасть їй усі заощадження, тому віднесла майже все, що було в банк. А свекруха думала, що все вони тримають вдома і хотіла сама все дізнатися. Навряд чи вона б їх викрала, але сам факт того, що вона прийшла в дім і почала ритися в чужих речах, навіть не спитавши.

Вона попросила сина не говорити нічого невістці, але прийшовши додому, дівчина побачила, що деякі речі лежать не на своїх місцях і зрозуміла, що хтось тут уже був. Але чоловік і так розповів і про дзвінок матері, і про гроші.

You cannot copy content of this page