fbpx

Послання літнього чоловіка своїм онукам: “Життя своїх онуків я уявляв інакше”

Немає нічого ціннішого, ніж мудрі поради старших родичів.Бабусі і дідусі мають багатий життєвий досвід, яким можуть поділитися з онуками. Джерело

В Інтернеті набирає популярність лист – послання літнього чоловіка своїм онукам. Воно написано з любов’ю і ніжністю. У ньому багато гумору і повчальних рад. Ми перевели його для вас:

“Ми так старалися поліпшити життя наших дітей, що зробили їм тільки гірше. Життя своїх онуків я уявляв інакше.

Мені б дуже хотілося, щоб одяг ви носили довше, щоб ласували домашнім морозивом, а залишки м’яса використовували в бутербродах. Я б так і робив.

Сподіваюся, ви залишитеся смиренними, коли вас будуть принижувати, і не наплюєте на чесність після пережитого обману. Сподіваюся, ви навчитеся заправляти своє ліжко, косити газон і мити машину.

Я сподіваюся, що ніхто не подарує вам новий автомобіль на шістнадцятиріччя. Добре, якщо ви хоч раз в житті станете свідками наpoдження цуценят.

Сподіваюся, вам дадуть в морду за вашу принциповість. Сподіваюся, вам доведеться ділитися спальнею з молодшим братом. І якщо він захоче подивитися разом з вами фільм, я сподіваюся, ви дозволите йому це зробити.

Сподіваюся, у вас буде можливість ходити в школу з друзями пішки і робити це без побоювання. Сподіваюся, ви не станете одним з тих, хто просить матір висадити себе в двох кварталах від школи – щоб ніхто не побачив його в її компанії.

Читайте також: 5 РЕЧЕЙ, ЯКІ НЕ МОЖНА ВКАЗУВАТИ В СВОЄМУ ПРОФІЛІ В СОЦМЕРЕЖАХ

Якщо ви захочете отримати рогатку, сподіваюся, ваш батько зробить її разом з вами, а не купить в магазині.

Сподіваюся, ви будете копатися в бруді і читати книги. Сподіваюся, що перед тим, як ви освоїте комп’ютер, вас навчать складати і віднімати в розумі.

Сподіваюся, ваші коліна після підйому в гору будуть покриті саднами. Сподіваюся, ви обпалите пальці, коли будете діставати картоплю з багаття, а ваш язик примерзне до холодної труби, коли ви спробуєте її поцілувати.

Можете пробувати пuво – мені все одно. Але я сподіваюся, що воно вам не сподобається. І якщо один запропонує вам дозу або сuгaрету, сподіваюся, ви зрозумієте, що ця людина вам не друг.

Сподіваюся, у вас буде шанс посидіти з дідом на ганку і сходити на риболовлю з дядьком. Сподіваюся, на пoхoронах ви будете плакати, а під час свят веселитися. Сподіваюся, ваша мати покaрає вас, коли ви розіб’єте вікно сусіда, і задушить в обіймах, коли на Різдво ви вручите їй зроблену своїми руками листівку.

Я бажаю, щоб на життєвому шляху вам зустрілися випробування і розчарування, щоб ви важко працювали і добре відпочивали. Тільки таке життя я вважаю повноцінним.

Лист написано ручкою. Запечатано поцілунком. Надішліть це всім своїм близьким друзям. І якщо я пoмpу першим, зустрінемося на Небесах “.

You cannot copy content of this page