fbpx

Просто незчулася як вже стирає його повідомлення в телефоні: «Коли скажеш чоловікові? Я не буду довго чекати!». Вона клялася, що скоро, що перед новим роком вона розійдеться і вони разом почнуть життя з початку, з її Віктором

«Як добре, що я не призналася чоловікові про нього» – стукотіло в голові, руки тряслися і не відразу вдалося відкрити двері квартири. Доня мирно сопіла, зайшла в ванну і швидко стерла розмитий макіяж. Свекруха б трісла від люті, якби взнала, що зберегла їхню сім’ю.

Це був Вітя, колишній однокласник. Діана й подумати не могла, що сохнутиме за ним зараз, хоч тоді його клаповухість була причиною того, що вона кинула його на випускному. А що він хотів? Вона розорила батьків на сукню, зачіску і макіяж, щоб танцювати з цим осликом весь вечір, коли на тебе заглядає Денис з паралельного класу? А далі всі кинулися вступати в виші, екзамени, кохання і студентське життя… Коли зібралися на першу зустріч, то Віктора не було. Класна керівничка бідкалася, що такий розумний хлопчик пішов в будівельне училище, а міг би бути чудовим фізиком. Тоді Діану щось кольнуло, бо не раз списувала у нього цей предмет. Але совість гризла не через це – вона не раз дражнила його ботаном.

На наступну зустріч випускників вона прийшла з обручкою і цікавим становищем, яке не приховував одяг. Дівчата кинулися щебетати і випитувати подробиці і на цей гам нагрянув Віктор:

– Бачу, що всі так мене чекали, що аж поповнилися.

Він виглядав змужнілим і таким гарним, де й ділися ті вуха? Дорогий одяг, частування за його рахунок і вже пів класу дівчат підморгують і випитують чи він не одружений. А він їв її очима. Було приємно, якщо чесно.

А далі їй було не до нього – дитина, пелюшки, годування. В якийсь момент зрозуміла, що якщо не вийде на роботу, то просто завиє на всю квартиру, будинок, місто, планету. І тут, як чорт з табакерки, з’явився Віктор: для дитини знайшлося місце в яслах, її взяли на роботу на гарну зарплату, а він кожного дня запрошував її на обід і дарував квіти. Яка вона була голодна до цього всього! Просто незчулася як вже стирає його повідомлення в телефоні: «Коли скажеш чоловікові? Я не буду довго чекати!». Вона клялася, що скоро, що перед новим роком вона розійдеться і вони разом почнуть життя з початку, з її Віктором.

Завтра корпоратив, то вона все скаже чоловікові сьогодні. Але приїхала свекруха в гості і інстинкт самозбереження наказав мовчати. Скаже післязавтра…

На новорічний корпоратив готувалася, як на подію року – дорога сукня, прикраси, макіяж, зачіска, майже розорилася… Знала, що він буде, бо директор його друг. І він прийшов… з ефектною блондинкою. Сяяв посмішкою і показував білявку з усіх сторін – заздріть, моє. І дивився на неї так переможно.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page