fbpx

Приголомшила мене подруга рано вранці наступного дня. – Усе! Крапка! Ніяких більше женихань! – багровіючи від обурення, подруга ломанулась до мене на кухню. – Кави налий

Наталя, жінка, дещо за 50, славилася своєю красою і в молодістю. Ну а зараз стала ще красивішою.

Погодьтеся – такий феномен буває? Розквітає людина, неважливо якої вона статі, не до 30-40 років, як всі звичайні, а до 50.

Ну, типу того, що є уповільнене розумовий розвиток, а ось в цьому випадку – уповільнені процес дорослішання організму.

Так ось я до того, що до 50 років Наталка стала справжньою зіркою! Красунею.

Уявляєте, як їй пощастило – мізки то вже на місці – прекрасно знає, як цією красою можна розпорядиться.

А розпоряджатися потрібно було терміново – не за горами пенсія, тоді вже точно на особистому житті хрест можна буде поставити і залишиться тільки гімни співати щасливому самотньому життю. З цієї причини Наталя досить активно взялася за пошуки супутника життя.

Правда планку вимог до кандидата довелося знизити – як н крути не 40 вже і навіть не 45, коли ягідка знову.

– Привіт подруго! – як завжди не вчасно застрибав мій телефон і я переключилася на гучний зв’язок в зв’язку з зайнятими руками – здається я, нарешті закохалася.

Ну.. знайшла чим здивувати…. Закохується Наталка регулярно, але у відповідь почуттів не викликає, незважаючи на очиська на пів обличчя і пухкі губи без силікону.

– Цілу годину у мене в кабінеті просидів – захоплювалася подруга. – Такий мачос, такий красень! Військовий пенсіонер… а у нас він тепер новий начальник. Словом, я пропала. Побачення у нас сьогодні.

– На нейтральній території?

– Ні, до мене прийде!

Не встигла я порадити не поспішати з побаченням в квартирі, як Наталка пискнула “Ой.. вибач” і слухавка запищала.

– Ну що ж… небезпеки то ніякої немає – подумала я – Колега все ж таки.

Приголомшила мене подруга рано вранці наступного дня.

– Усе! Крапка! Ніяких більше женихань! – багровіючи від обурення, подруга ломанулась до мене на кухню. – Кави налий.

Трохи відступлю від теми. Наталка – особлива представниця жінок, якій наплювати на інтер’єр своєї квартири. Так на кухні у неї стіл, стільці, плита, холодильник і відро для сміття під білою емальованою раковиною і облізлі, та де-не-де відірвані шпалери.

За таким же принципом обстановка і в єдиній кімнатці. Суцільний функціонал, супер-мінімалізм і наплювацьке ставлення до затишку.

Всі свої фінансові потоки Наталя витрачає на свій зовнішній вигляд – одяг, косметику і прикраси.
Також вона любить побалувати себе вишуканими стравами домашнього чи ресторанного приготування.

Так ось “справжній полковник”, брутальний чоловік був настільки здивований і розчарований спартанською обстановкою в невеликій квартирці Наталії, що у нього вирвалася доленосна для їх стосунків фраза: “А що це у тебе ремонт такий дешевенький?”

Ну а подруга моя, розгубившись, не знайшла нічого кращого, ніж виставити гостя за поріг.

– Немає зараз справжніх чоловіків – горювала вона, сьорбаючи каву. – Навіть цей, пеньок… йому пора вже про душу думати… шукати, хто стакан води подасть… а йому замки подавай з принцесами.

– Найприкріше, що він не здивувався і не засмутився, коли я на двері показала. – понуро мовила Наталя. – А я ж то ванну дві години приймала, маску робила… коту під хвіст.
– Краще б ти шпалери поклеїла і картоплі зварила – зареготала я, знаючи, що подруга не образиться на мене.

– Адже чоловікам Затишок потрібен. А незатишні казарми і красуні біля казарм йому ще в армії набридли. – “мудро” розсудила я.

Не знаю, чи маю я рацію, але мені здається, що будь-якому чоловіку, а, особливо у віці, потрібна поруч добра, затишна господиня, а не топ-модель в обшарпаній квартирі.

Просто чоловік не зовсім вдало сформулював свою думку – не в ремонті справу, а в його повній відсутності.

Автор – блог сучасної пенсіонерки.

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page