fbpx

Рік тому я став одруженим чоловіком. Якщо чесно, я зовсім не хотів ще одружитися, але моя дівчина вже дуже наполягала на цьому. Її я люблю, і тому довелося зробити пропозицію, але з умовою, що дітей поки не плануватимемо. І все б нічого, та повернувшись з відрядження я потрапив на свято у власному домі. Усі щасливі, мене вітають, а я ні слухом ні духом, що ж власне відбувається

Рік тому я став одруженим чоловіком. Якщо чесно, я зовсім не хотів ще одружитися, але моя дівчина вже дуже наполягала на цьому. У минулому році їй виповнилося тридцять років. Якщо до дня народження вона обмежувалася лише натяками на те, що хоче вийти заміж, то після вона стала мене прямо-таки діймати розмовами про те, що у неї вже цокає годинник, і їй давно пора вийти заміж.

Для прикладу вона приводила своїх заміжніх подруг, які вийшли заміж в двадцять років. Я завжди чесно їй говорив про те, що ще не готовий взяти на себе відповідальність за сім’ю. Справа в тому, що я працюю фотографом, і дуже часто їжджу за кордон в пошуках цікавих знімків. А якщо я одружуся, то це означатиме, що мені доведеться знайти більш прибуткову професію і постійне житло. Мені хотілося ще кілька років прожити для себе і поїздити по світу. У поїздки, до речі, я майже завжди брав із собою дівчину, їй начебто навіть подобалося, і вона мені дуже допомагала. Але після свого тридцятиріччя вона змінилась до невпізнання: або шлюб, або вона вже завтра йде від мене.

Свою дівчину я люблю, і тому мені довелося зробити їй пропозицію. Мені здається, нашому шлюбу були раді абсолютно всі, крім мене. Моя наречена і її батьки раділи, але я не очікував, що і моя мама виявиться на сьомому небі від щастя.

Наші батьки на весіллі тільки тим і займалися, що бажали нам якнайшвидшого поповнення в родині. І моїй мамі, і тещі хотілося скоріше поняньчитися з онуками. Дружині я відразу сказав, що хочу поки почекати з дітьми, адже фотографія для мене ціле життя і поки не здатен думати ні про що інше. Дружина підтакувала навіть в потрібних місцях головою кивала, але робила усе по своєму.

Коли я повернувся з чергового відрядження, моя дружина зустріла мене несподіваною новиною про те, що вона при надії. Мало того усі батьки уже були в курсі і щойно дізнались, що я повернувся, влаштували свято з цієї нагоди.

Я розумію усе, але на що власне, ці люди розраховують. Можливо олені і є в моїй родині, але я не такий. Дитина не входить в мої плани. І я хоч і посміхався і вдавав, що радію, але ставати татусем наміру не маю.

передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page