fbpx

Розбірок я не влаштовувала, запропонувала розлучитися, але чоловік відмовився, сказав, що якщо я піду, то дитину у мене забере. Тоді я знайшла інший вихід – перестала готувати (тільки для сина), найняла прибиральницю, вільний час гуляла з дитиною

Сімейне життя у нас починалося дуже красиво. Чоловік часто приходив додому з квітами, я чекала його з смачною вечерею. Але років через два чоловік змінив своє ставлення до мене, почав затримуватися на роботі, я ж перетворилася з коханої дружини в домробітницю і куховарку. Чоловік не допомагав зовсім, а тільки вимагав уваги, затишку, чистоти і комфорту.

Забезпечити це все та ще з маленькою дитиною, я звичайно ж не могла, тому навіть не здивувалася, коли у чоловіка з’явилася інша.

Розбірок я не влаштовувала, запропонувала розлучитися, але чоловік відмовився, сказав, що якщо я піду, то дитину у мене забере.

Тоді я знайшла інший вихід – перестала готувати (тільки для сина), найняла прибиральницю, вільний час гуляла з дитиною, зустрічалася з подругами, регулярно відвідувала салон краси, а чоловікові сказала, що тепер роль дружини нехай на себе бере інша жінка.

Якщо йому там сподобається, хай залишається назавжди. Може вона впорається з усім і не буде ввечері втомлена, що не буде обтяжувати його проблемами і питаннями про гроші. Я ж не маю бажання поєднувати обов’язки дружини і любаски одночасно.

Згідна і на такий варіант: частину хатньої роботи перекласти на чоловіка, тоді у мене буде час і на відпочинок і на догляд за собою, і я буду виглядати не гірше за його пасію.

А розлучатися моєму чоловікові не вигідно, адже так у нього є сім’я, де чисто і затишно, а ще інша, яка виконує всі його забаганки.

Антоніна.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page