fbpx

Розходилися шумно, батько ділив виделки, ложки і навіть забрав телевізор з моєї кімнати. Отямився через 15 років, колишній чоловік вирішив повернутися.

Мої батьки розлучилися, коли я вже вчилася в університеті. Батько зустрів нове кохання. Його пасія була трохи старша за мене. Спочатку від мами він йти не поспішав, його все і так влаштовувало. Але потім, з подачі його дами, їхні відносини розкрилися. Моя мама не стала терпіти зраду, подала на розлучення.

Розходилися шумно, батько ділив виделки, ложки і навіть забрав телевізор з моєї кімнати. Мама була повністю розчaвленa. То худла, то набирала вагу, постійно плaкaлa. Через 2 роки вона зустріла іншого чоловіка. Мій батько життям колишньої дружини не цікавився, та й моє життя його не дуже турбувало.

Коли у мене народилася дитина, він розповідав про це всім знайомим, а мені навіть повідомлення не написав з привітанням. З онуками він і зараз не бачиться і не спілкується.

Напевно, потрібно ще розповісти невелику передісторію. Мій батько займав непогану посаду, мав гідну зарплату. 80% доходу нашої сім’ї становив його заробіток. Мама більше часу приділяла господарству, до речі це було його бажання. Батько завжди поводився егоїстично, його примхи потрібно було виконувати негайно. На наші бажання він не зважав.

У нашої сім’ї був будинок, який дістався батькові після розлучення. Уже й не знаю чому, але мама вирішила за нього не боротися.

Проживши з новою дружиною більше десяти років, він потрапив під скорочення. З посади його попросили піти, а так як спеціалізація була складна, то знайти аналогічну роботу не вийшло. Роль зіграв і вік, йому було вже за 50, дорогу давали молодим. Дохід різко впав. На тлі цього в родині почалися проблеми. Дружина батька почала ходити на зустрічі з подругами, їздити до своєї мами, показово не готувала. У нашій родині він завжди був королем, перший і найкращий шматок йому.
І ось тут він раптом схаменувся.

Спочатку згадав, що у нього є дочка і почав намагатися налагодити відносини. А потім розшукав в соціальній мережі мою маму. І давай виписувати, що він все усвідомив, хоче повернутися. При цьому він як і раніше продовжує жити зі своєю другою дружиною і сподівається, що його пробачать, тоді він і розлучиться. А у мами давно вже нове щасливе життя і нікуди повертатися вона і не збирається.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page