fbpx

Розлучившись з невірною дружиною свекор і думати про неї забув, та й вона на контакт не йшла. Про офіційне розлучення поки і не думав, адже і без того негараздів мав достатньо, а через рік надумав нам свою квартиру переписати на нас. Ось тут і колишня з’явилась та не сама

Як вам таке – подарунок на словах, який потім відбирають? Як це? А ось зараз розповім! Рік тому я познайомилася з майбутнім чоловіком. Хороший хлопець, одна дитина у розлучених батьків. Він жив з мамою у двокімнатній квартирі, а батько – в однокімнатній, так змогли розміняти. з’явилась

Після розлучення свекор знову одружився на молодій красуні – 17 років різниця! Він настільки закохався, що стелився перед цією дамою килимком, а вона ноги витирала. В принципі, я сама не бачила, мені розповідали, адже на той момент, коли я була представлена ​​батькові нареченого, він вже був на межі розлучення зі своєю жіночкою – заскочив її з кавалером, причому у себе вдома. Після цього навіть подружнє ліжко викинув! Потім йому багато хто розповідав, що він давно вже має роги на заздрість всім, просто не хотів нічого помічати.

Свекор дуже переживав, але все одно знайшов в собі сили виставити невірну дружину за двері! А до цього мав з нею такі плани – хотів побудувати заміський будинок, переїхати туди жити. Все що отримала від шлюбу ця дама – так це машину. Але все одно, мадам вельми жалкувала і просила її пробачити: це для чоловіка вона молода, а так їй вже рівно 30 років. Незрозуміло чому, але свекор не поспішав з нею розлучитися. В принципі, він думав, що нічого не втрачає – ну що вона зробить: квартира була придбана ще до другого одруження, він власник.

Гаразд! Дама притихла, стала навіть ховатися від свекра, на контакт з ним не йшла, ну і він заспокоївся – вона до того хлопця переїхала жити, з яким він її застав, і відносини на тому між свекром і колишньою закінчилися. А розлучення? Так на потім усе якось відкладалось! Тим паче карантини почалися, не до цього. І ось, на початку осені відбулось наша весілля. Поки носилися з підготовкою, ми стали помічати: батьки чоловіка начебто знову стали сходиться, ну справжні тобі голубки! Чесно кажучи, нам це дуже сподобалося!

І ось, саме весілля! Свекор бере слово і каже: «Дорогі молодята! Я дарую вам ключі від своєї квартири, можете переїжджати хоч сьогодні! Якщо моя перша дружина прийме мене назад до себе, я буду дуже радий! Ну а якщо ні – поїду, але все одно квартира ваша!  І так ключик на тацю поклав і вручив! Звичайно ж, ми були дуже раді, а то планували поки у свекрухи жити, а потім кредит брати. А тут – на тобі! Залишалося тільки оформити документи, але нічого – можна і ремонтом поки зайнятися, чого поспішати ?!

Але далі був справжній і неочікуваний поворот! У жовтні народила друга дружина свекра і записала дитину на нього! Взагалі ніхто не очікував, що вона може бути при надії! Ну нема та нема, а вона спеціально на очі не показувалась! Так як дитина з’явилась в шлюбі, вона автоматом претендує на частину квартири батька! Свекор в ступорі, каже, що це 90% не його дитина, а 10% під сумнівом. А так за термінами дитина точно не його, але закон є закон – дитина має батька і той не може свою квартиру переписати на нас!

Тепер молодиця надзвонює ледь не щодня: дуже вже хоче продати нашу квартиру і забрати свою частину грошима. Або вона пропонує трішечки доплатити нам і оселитись у квартирі свекра. На розлучення вона вже подала, але дитину прописала у цю квартиру автоматично, адже сама там прописана! Звичайно, є шанси – тест, свідки на суді, які підтвердять, що вона там не проживає, але не факт, що ми виграємо. Ось так подаруночок! Прикро, дуже прикро, свекор зараз намагається розрулити всю ситуацію, адвоката найняв, але невідомо, що у нього вийде!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page