fbpx

Розмова була не проста, тому я вирішила зайти здалеку. Запитала у нього, як він бачить наше майбутнє. Попросила розповісти, як ми житимемо років через п’ять. Уявити не могла, що саме почую

Мене звуть Світлана. Вже два з половиною роки я зустрічаюся із Сашком. Точніше ми зустрічалися лише півроку і вже майже два роки живемо разом. Сашко вважає, що у нас цілком нормальна родина. Але я з ним не погоджуюся. І ось чому.

Мій чоловік хоче, щоб я сиділа вдома з дитиною. Цього хочуть і його батьки. Як же я? Адже я хочу свою нормальну сім’ю
Сашко має дитину від першого шлюбу. Кирилові шість років. Ми з ним непогано ладнаємо. Я взагалі дуже люблю дітей і вмію знаходити з ними спільну мову.

Так було спочатку. Але останнім часом ставлення Сашка до мене, його батьків та його сина почали мене дуже дивувати. Кирило почав мене називати мамою, чомусь. Хоча Сашко бере його до нас лише двічі на тиждень і Кирило має рідну маму. Але Кирило поводиться так, начебто саме я його рідна мама.

Сашко за те, щоб я доглядала Кирила як рідного сина. Цього ж чекають від мене і батьки Сашка. Я намагалася їм усім пояснити, що хлопчик має рідну матір, але вони мене не чують. Вони просто впевнені, що якщо я хочу створити родину з їхнім сином, то бути з хлопчиком повинна.

Але чому? Я ще навіть не дружина. Та й відповідальність за чужу дитину досить таки велика. Ми з Сашком живемо разом, а Кирило живе з бабусею і дідусем. Приїжджає він до нас тричі на тиждень. Цього що, мало?

Нещодавно завела мову з Сашком про наше майбутнє. Запитала як він його бачить і чого очікує:

— Я, ти, Кирилко. Всі живемо разом. Їздимо по світу і займаємось улюбленими справами.

Коли я запитала що на рахунок наших спільних дітей, Сашко заявив що категорично проти. Говорить, що пройшов через це все і йому однієї дитини вистачить з головою вже. Каже, що не планує більше ставати татом, але ж я хочу бути мамою. Хочу двох, або трьох діточок. Хочу пережити це, хочу реалізувати свою материнську любов.

Тепер не знаю, що робити. Мені двадцять п’ять і я розумію, що час не чекає. Продовжувати такі стосунки, можливо він колись розтане, чи вчинити так, як просить моя мама: залишити його і знайти мужчину, який захоче створити справжню родину.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page