fbpx

Розповіла новину свекрусі. Вона дуже засмутилася. Видно було, що всередині у неї все завмерло в очікуванні. В очах оселилось безсилля. А я не можу не розповісти цю новину чоловіку, але якщо й розповім, моя родина може розлетітись в один момент

Місяць тому моє життя перевернулося з ніг на голову. У місто повернулася перша любов чоловіка, і я переймаюсь, що при зустрічі у них все спалахне знову.

Коли вона раптово виїхала з міста, він був на межі. Я любила його ще зі школи, а його мама знала про це. Вона відразу ж мені зателефонувала і розповіла, що сталося.

Мені тоді довелося витягати його з самого дна, щоб він нічого з собою не зробив. Півроку ми боролися за нього. Ні на хвилину його не залишали одного. Хлопець перебував у такому стані, що очікувати можна було чого завгодно.

Згадуючи той час зараз, я розумію, що такі почуття просто так не проходять. Вони навічно осідають в пам’яті. Якщо не турбувати ці спогади, то вони з часом тьмяніють і зникають в глибині нашої свідомості.

Через деякий час, він почав оживати. Наші зусилля виявилися сильнішими і перемогли. Моя любов до нього допомогла нам в цій боротьбі за його життя.

Через рік ми одружилися, і стали щасливо жити разом, забувши про всі неприємності. Ще через рік у нас з’явились дочка і синочок. Вони були такими довгоочікуваними і бажаними, що їх поява на світ зробила нас неможливо щасливими. Тепер у нас була міцна і сильна сім’я.

І ось, через десять років, все знову може розлетітись в один момент. І причина цього та сама жінка, яка колись ледь не стала причиною непоправного. Вона знову приїхала в наше місто. Фортеця сім’ї може не витримати натиску і тоді настане кінець. Кінець сімейному щастю. Якщо це станеться, то де гарантія того, що вона знову не зрадить чоловіка. Адже зрадив один раз, зрадить не один раз.

Чоловікові поки нічого не говорила. Він теж поводиться, як і раніше. Веселий, бадьорий і активний. Постійно гуляє з дітьми. Мені приділяє величезну кількість уваги і ніжності. Поруч з ним я відчуваю себе найщасливішою, найкрасивішою, найбажанішою жінкою на світі.

Розповіла новину свекрусі. Вона дуже засмутилася. Видно було, що всередині у неї все завмерло в очікуванні. В очах оселилось безсилля. Саме такою вона була в той час, коли її дитина опинилася в тій ситуації через свою любов.

Постійно прокручують в голові можливі варіанти результату цієї історії. Маю велику надію, що мій чоловік все ж зможе встояти перед спокусою відновити стосунки з колишньою.

Не хочу йому нічого говорити про неї, але знаю, що коли дізнається, то розсердиться на мене. Тоді вийде, що я йому не довіряю, що я не вірю в нього. Але ж це можна порівняти зі зрадою. А раптом він не зможе мені цього потім пробачити? А якщо скажу, то де гарантії, що почуття заховані глибоко всередині не вирвуться назовні ?!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page