fbpx

Саша сказав, що він зі своєї квартири йти, а тим більше виписуватися не збирається. А якщо я зберуся виписати його через суд, то він заявить на мене в опіку

— Ми з Сашком живемо 8 років в цивільному шлюбі, хоча по факту який це шлюб? Співжиття — розповідає Жанна.

— Коли народилася молодша дочка, я отримала виплату на дитину. Чоловік відразу поклав око на ці кошти, дуже хотів поміняти машину. Коли я відмовилася віддавати ці гроші на зміну машини, то він мені запропонував купити його квартиру, в якій ми живемо. Я мала відкладені гроші, депозит, тому вирішила, що це досить непогана інвестиція.

Словом, не довго думаючи, погодилася. А що? З огляду на те, що ми з ним не розписані і на різних прізвищах, то у ні в кого і питань не виникло. Квартиру я купила, вписала туди себе і дітей, Сашко підписав зобов’язання про те, що впродовж трьох місяців він повинен виписатися з уже колишньої квартири.

Як і планувалося, Саша купив собі нову машину, не з салону, звичайно, але тим не менш пристойну іномарку, стару продав. А ось виписуватися він не збирається донині, хоча пройшов вже рік з моменту здійснення покупки мною квартири.

Щоб ти розуміла, стосунки у нас з ним натягнуті, під час однієї із суперечок він добряче себе скомпрометував, коли він вийшов з дому, я закрила квартиру і не пустила назад. Сусіди викликали поліцію. Дільничний сказав, що раз він тут прописаний, я його вигнати не можу і забирати його до відділку не мають права.

Саша сказав, що він зі своєї квартири йти, а тим більше виписуватися не збирається. А якщо я зберуся виписати його через суд, то він заявить на мене в опіку за те, що я купила квартиру у свого чоловіка, тобто обманула державу.

Я тепер навіть не знаю, що робити. Хочу його виставити, навіщо мені терпіти таке ставлення і навіщо дівчаткам це бачити? А зайвих грошей на юристів немає, щоб відбиватися від нього, якщо він буде на мене заяви писати.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page