fbpx

Сестра довго ні в чому не зізнавалась, але зараз просить допомогти розібратися з чоловіком. Мені шкода її. Ну що я можу зробити? Коли вони зустрічалися, я ж казав неодноразово, що не пара він їй. Радив не поспішати вступати з ним в серйозні стосунки. На жаль, заборонити їй я не зміг. І в той же час, потрібно було

У мене є рідна молодша сестричка. Коли вона зібралася виходити заміж, моя сім’я не схвалила її вибір. Так, це був високий, чорнявий і вродливий чоловік, але його манера поведінки і ставлення до сестри нам не подобалися. Він приходив до нас в гості, постійно жартував, і я не помічав, що він відчуває трепетних почуттів до сестри. Наші батьки, скромні й порядні люди, не знали, як поводитися з майбутнім зятем. Але і заборонити їм спілкуватися вони не змогли.

Зазначу, що після зустрічі зі своїм майбутнім чоловіком сестра моя розцвіла. Вона з радістю бігала на побачення і була дуже закохана. Він дарував їй приємні сюрпризи і подарунки. Як пізніше виявилося, придбані його мамою. Майбутній свекрусі моя сестра сподобалася. Тиха, скромна, порядна дівчина – те, що потрібно для її сина. Вони знайшли спільну мову після першої зустрічі. Але сестра не знала, що при виборі майбутнього чоловіка, потрібно більше звертати увагу на ставлення чоловіка, а не його матері.

Після того, як вони одружилися, ми стали рідше спілкуватися. Сестра переїхала до нього в будинок, де по сусідству проживали його батьки. Подробиці їхнього сімейного життя ми не знали. Сестричка намагалася не засмучувати батьків і мене, приховуючи своє особисте життя. Потім у них з’явилась дочка. Свекруха допомагала їй у вихованні дитини. Кілька разів моя сестра з донькою, після чергового непорозуміння з чоловіком, приїжджали до нас і не хотіли їхати. Але приїжджала її свекруха і вмовляла повернутися.

Одного разу сестра вирішила поділитися зі мною негараздами їх сім’ї. Загалом, її чоловік любить перехилити, вештається десь після роботи. У вихідні вдома його теж не застати. А, повернувшись додому, ще й концерти влаштовує. Він байдужий і неуважний. А вона сидить, і чекає його після роботи, а у неї ж були грандіозні плани і цілі в юності. У них дочка підростає і спостерігає за таким татом. Моя сестра раніше ж не бачила, що бувають такі чоловіки. Її чоловік – це перший мужчина, якого вона полюбила. У нашій родині батько і я завжди поважали рідних жінок.

Сестра просить допомогти розібратися з чоловіком. Мені шкода її. Ну що я можу зробити? Коли вони зустрічалися, я ж казав неодноразово, що не пара він їй. Радив не поспішати вступати з ним в серйозні стосунки. На жаль, заборонити їй я не зміг. І в той же час, потрібно було.

Але чи маю я право лізти в чужу сім’ю зараз? Як пояснити її чоловікові, що сімейне життя – це поєднання довіри, взаємодопомоги, любові і терпимості? Я думаю, що він не зрозуміє.

От як бути тепер. Можливо поговорити з ним по чоловічому, чи просто забрати сестру і все тут.

Передрук без гіперпосилання на ntermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page