fbpx

13 найнеочікуваніших способів використання харчової плівки: коли дізналась про них, стала купувати в 5 разів більше!

Плівка для харчових продуктів – одна з моїх обов’язкових покупок в господарському відділі. Не тільки тому, що вона допомагає зберегти їжу в холодильнику свіжою! Звичайна плівка в рулоні допоможе в різних життєвих ситуаціях: ти здивуєшся, дізнавшись, що з її допомогою можна навіть наносити візерунки на стіну і проганяти мушок-дрозофіл з кухні назавжди, пише Банка Варенья.

Як використовувати харчову плівку

# 1 Плівка захистить твої руки, коли потрібно попрацювати граблями або лопатою. Просто оберни ручку інструменту плівкою, і ніяких мозолів на долонях!

# 2 Завжди загортай залишки морозива в харчову плівку, перед тим як відправити їх морозилку. Морозиво буде в кращому вигляді, ніякої кристалізації!

# 3 Обмотавши пензлик плівкою, ти врятуєш інструмент від висихання і зможеш продовжити роботу з фарбою на наступний день. Також плівкою можна накривати банку із залишками фарби.

# 4 Якщо загорнути в плівку плодоніжки бананів, фрукти залишаться свіжими надовго! Тепер зберігаю їх тільки так.

Читайте також: 15 НEЗAКОННО КРУТИХ ЛАЙФХАКІВ З ФОЛЬГОЮ, ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ВСЮ ХАТНЮ РОБОТУ В 2 РАЗИ ПРОСТІШОЮ

# 5 Щоб герметично закрити ємність, застосовуй харчову плівку! Завжди так роблю з косметичними засобами, перед тим як упакувати їх у валізу. Нічого не проллється!

# 6 Тримай рулон плівки недалеко від вхідних дверей: якщо буде потрібно терміново зайти в будинок у взутті, просто обмотай плівкою брудні черевики!

# 7 Більше не буде ніяких протягів: за допомогою плівки можна легко закрити щілини у вікнах.

# 8 Пастка для комах, які влаштувалися на кухні! Наріж фрукт, прикрий чашку з апетитними шматочками плівкою і зроби в ній невеликий надріз. Дрозофіли дуже скоро зберуться в чашці, не сумнівайся, і ти зможеш виставити всю компанію за двері!

# 9 Оригінальний спосіб створити візерунок на стінах при фарбуванні! Нанеси фарбу, потім покрий стіну шаром плівки і зімни її. Цей трюк створить неповторний малюнок і прикрасить стіну оригінальними узором!

# 10 Завжди застилаю полиці холодильника харчовою плівкою! Ідеальна чистота: навіть якщо на поличку капне варення або проллється кефір, простіше змінити плівку, ніж відмивати весь холодильник.

# 11 Харчова плівка для схуднення незамінна! Дуже корисно робити обгортання жінкам, що бажають позбутися від цeлюліту: в проблемних зонах посилюється крoвообіг і відбувається природне схуднення. Також можна посилити дію будь-маски для обличчя, як поживної, так і очищаючої, використовуючи всього лише звичайну плівку! Термоефект, який створить плівка, забезпечить ефективне проникнення в шкіру речовин, що містяться в масці.

Читайте також: МОЯ ПОДРУГА ВИРОЩУЄ КІВІ ВДОМА І НЕ ВИТРАЧАЄ НА ЦЕ НІ КОПІЙКИ. ТАК МОЖЕТЕ РОБИТИ І ВИ!

# 12 Накривши будь стакан з рідиною плівкою і проткнувши її трубочкою, ти зробиш надійну непроливайку!

# 13 Щоб букет без води довше виглядав свіжим, використовуй цю хитрість. Обмотай кінці стебел мокрою тканинною серветкою, потім щільно оберни плівкою.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

You cannot copy content of this page