fbpx

Щойно ми повідомили друзям і батькам про наш майбутній союз – почалось! Мамочко, на що здатні люди? Моє минуле розібрали по поличкам і перемили кожнісіньку деталь. А скільки ж я цікавого про свого обранця почула! Навіть ті, хто вважався друзями з радістю пліткували і додумували казна чого дивлячись на нашу пару

Мій коханий, не зовсім молодий за загальноприйнятими стандартами. Він старший за мене на 19 років. Так, не спичаюсь, різниця в віці досить серйозна, але вона абсолютно не заважає нам любити одного. Мені 28 років, а коханому 47 років.

Познайомилися ми чотири роки тому, коли я працювала в банку. Чоловік звернувся з приводу втрати картки. А коли, ми владнали всі питання, запропонував попити кави після роботи. Я погодилася, приємний чоловік, зовнішність якого абсолютно не співпадала з цифрою в паспорті. Він сподобався мені своєю впевненою і невимушеною поведінкою, а в кафе виявилося, що у нас є спільні інтереси – туризм і сучасні художники. Відносини наші були дуже ніжними і трепетними. Коханий з мене і зараз здуває пилинки. На побачення завжди приходить з червоною трояндою – вдома був вічний букет. Ми ні в чому не квапили події. Нам було просто приємно спілкування за чашкою кави.

Згодом ми зрозуміли, що по-справжньому любимо один одного і через три роки, навесні, почали жити разом. Жили у нього в однокімнатній квартирі. А влітку перший раз відправилися в гори. Це було незабутньо, і на вершині гори він зробив мені пропозицію вийти за нього заміж. І тільки тоді коли я погодилася, він сказав що це одна з його квартир і одна з машин. Оскільки він холостякував, то трикімнатну квартиру він здавав, а ось однокімнатна йому була зручна. А ще він має власну справу, а не куратор у чужій, як казав мені до того.

Щойно ми повідомили друзям і батькам про наш майбутній союз – почалось! Мамочко, на що здатні люди? Моє минуле розібрали по поличкам і перемили кожнісіньку деталь. Ну не вірить ніхто, що я пішла за нього тільки по любові.

— Невже не бачиш, – каже друг моєму чоловіку, – Молода приваблива, ти для неї лиш гаманець з вушками.

— Він тебе покине і піде до ще молодшої з часом, – попереджає мама, – Історії про попелюшку закінчуються після весілля. Прірва між вами ростиме з кожним днем.

Я часто плачу після таких розмов. Не можу зрозуміти що це. Заздрість? Чи й справді з такою різницею не варто створювати родину.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page