fbpx

Сьогодні День Ангела у Давида: значення імені та привітання

Ім’я Давид має давньоєврейське походження й у перекладі з івриту означає “улюблений”, “улюбленець”.

Аналоги імені Давид в інших країнах – Девід в Англії, Тааветті (Тааві) в Фінляндії, Дайв (Даві) в Шотландії, Давида в Італії. Ім’я поширене на всій території Європи. Ім’я Давид було запозичене татарами з європейських мов і в сучасності широко використовується серед них.

Чоловік, названий ім’ям Давид, урівноважений і впевнений у своїх можливостях, наполегливий, гордий і дещо прагматичний. Йому притаманні розвинена сила волі і добродушність, вміння співчувати, ці люди вміють переконувати і завжди стримують слово. Давид обожнює подорожувати, це сильний фізично чоловік, через що прагне до лідерства в усіх сферах життя.

Характер у Давида дещо егоїстичний, він відчуває потребу в похвалі. Йому чужі такі риси, як заздрість і злопам’ятність, жадібність і образливість. Давид не любить брехливих людей, досить запальний, але швидко повертається до самоконтролю. Давид протягом всього життя займається самовдосконаленням, причому успішно. Це людина, що цінує людей з почуттям гумору.

Читайте також: Сьогодні День Петра і Февронії. Саме цих святих прийнято просити про сімейне благополуччя. Потужна молитва про злагоду в сім’ї

Давид дуже любить спілкуватися, у нього завжди багато друзів, через яких він часто потрапляє в неприємні ситуації. Він трохи романтик, його ваблять пригоди і таємничі далі, він любить поговорити про це з друзями. Якщо ж розмова приймає ділове забарвлення, відразу ж виявляються розважливість і обережність власника імені Давид.

Для підтримки хороших відносин з Давидом слід керуватися логікою, і не намагатися достукатися до його почуттів. Друзі Давида цінують його за добродушність, врівноваженість, розвинену силу волі, що робить його чуйним і здатним на співчуття.

Привітання:

Свят у світі є багато.
Іменини – також свято –
Наймиліше від усіх:
Подарунки і пиріг –

Все Давид, усе – для тебе.
Зазирає янгол з неба
На твоє веселе свято
Й ніби хоче нагадати,

Що святий у тебе є
На ім’я, як і твоє.
Він тебе оберігає,
Любить і застерігає:

Любим будь і людям й Богу,
Не цурайсь свого святого –
Й кожен свій день іменин
Відсвяткуй разом із ним.

***

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,

Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Давида,
Прийми привітання!

***

У Давида нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.

Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,

І Любов, розправивши крила,
Кожне серце тут зігріла.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page