fbpx

Сонячне затемнення 21 червня: не пропустіть можливість загадати бажання на 18 років вперед

У неділю, 21 червня, жителі Землі зможуть спостерігати рідкісне явище. Місяць перекриє Сонце так, що сонячне світло буде проникати з-під природного супутника Землі тільки з боків. У цей день енергія космосу буде дуже потужною, тому що це незвичайне явище припадає на день літнього сонцестояння і молодик.

Так, в день астрологічного літа життя багатьох людей зміниться кардинально. Ті задуми, цілі, до яких йшли люди, втіляться в життя. Однак, не слід ставитися з халатністю до своїх справ і вчинків в день затемнення, тому що енергія, яка виділиться в простір в цей день може бути абсолютно різно. – як доброю і позитивною, так і негативною і непередбачуваною.

Астрологи стверджують, що початок червня є унікальним періодом для планування і постановки цілей. Наступного разу він повториться лише через 18,5 років. Період буде непростий, стверджують фахівці, цей час називають терміном «коридор затемнень». 5 червня відбулася місячне затемнення 21 червня нас чекає сонячне і завершує коридор місячне затемнення 5 липня.

Те, як кожен з нас проживе час до 5 липня, які цілі буде ставити, які практики виконувати, найсильнішим чином вплине на життя в наступні 18,5 років. Цей місяць до країв наповнений потужними потоками енергії, які допоможуть докорінно змінити і виправити своє життя тим, хто правильно зможе їх використовувати.

Що потрібно робити?

Це час безжально розлучатися з ілюзіями і планувати життєвий напрямок на найближчі роки. Це час контролювати свої емоції, не допускаючи негативних образів, створюючи позитивними емоціями і думками світле майбутнє. І, що дуже важливо, потрібно сприймати все, що відбуваються навколо(непрості ситуації) як відповідь карми за якісь вчинені до цієї події дії. Не злитися на людей, які стали провідниками вашої долі, не вступати в конфлікти, а просто прийняти те, що трапилося як урок і якомога тихіше й швидше вийти з ситуації. Інакше конфлікти перейдуть у відкриту форму і почнуть новий виток неприємних подій.

Найкращою стратегією в цей час буде робити добрі дії, культивувати світлі думки, займатися благодійністю, духовною практикою, намагатися прощати навколишніх. Надалі подібні зусилля окупляться сторицею.

Астрологи радять у період ближче до 21 червня складати плани, цілі, прописувати напрямки, які ви хочете розвинути в собі і своєму житті в найближчі 18,5 років. Міць енергії планет в цей період підхопить ваші цілі і бажання і допоможе їх реалізувати.

Фото – instagram.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page