fbpx

Спершу я навіть і не думала про те, щоб руйнувати його сім’ю. Але потім я подумала, що від хороших дружин чоловіки не йдуть і якщо я зможу закохати в себе колегу, то значить не так вже він її і любить. Тим більше моє особисте життя і моє щастя набагато важливіше чужого. Я теж хочу бути коханою

Мені вже багато років, майже сорок. Я розчарувалася в чоловіках і в своєму житті. Я жодного разу не виходила заміж і не маю дітей. А все тому, що мені вічно зустрічаються якісь дивні представники чоловічої статі. Я тричі жила в цивільному шлюбі і всі три рази це було нестерпно. Мої «чоловіки» намагалися перетворити мене в домогосподарку, яка б годувала їх і вчасно знаходила шкарпетки. А мені цього не хотілося.

Я хочу працювати, самовдосконалюватися, а не стояти біля плити. І ось я зустріла ідеального чоловіка. Він трохи старший від мене, при цьому заможний і солідний представник чоловічої половини людства. Ми обоє працюємо в сфері комп’ютерних технологій і одного разу зустрілися по роботі. Я відразу помітила, що він еталон справжнього чоловіка – уважний, ввічливий і досяг гарного положення в своїй фірмі. Не те, що мої попередні кандидати.

Ми з цим ідеальним чоловіком працювали над спільним проектом. І тоді я вирішила за всяку ціну домогтися його. Але виявилося, що він одружений і має двох дітей. Ну, звичайно ж, такий ідеал не міг бути вільним. Спершу я навіть і не думала про те, щоб руйнувати його сім’ю. Але потім я подумала, що від хороших дружин чоловіки не йдуть і якщо я зможу закохати в себе колегу, то значить не так вже він її і любить. Тим більше моє особисте життя і моє щастя набагато важливіше чужого. Я теж хочу бути коханою.

Вперше в житті я була всім задоволена. Він не просив мене готувати йому і прибирати, для цього у нього була дружина. Але з часом роль другого плану мене перестала влаштовувати. Я хотіла повністю володіти цим чоловіком, а не по кілька годин на день. Мені захотілося засинати і прокидатися з ним, і навіть варити йому борщ. Я закохалась. Але він не поспішав йти з сім’ї. І тоді я пустила в хід жіночу хитрість. Одного разу я вмовила його залишитися на ніч. Не знаю, що він сказав дружині, та мені й не цікаво. Він був зі мною.

Я благала його піти з родини і казала, що не можу жити без нього. А він ледь не плачучи каже, що не хоче залишати дітей, про дружину ні слова.

Знаєте, тепер я точно знаю, що робити і як його зробити моїм чоловіком. Якщо його там тримають діти, то я поясню, що обожнюю дітей. Купуватиму для них подарунки і передаватиму, хай думає, що мені не все одно. Я навіть ліжко дитяче двоповерхове замовлю у свою квартиру, аби діти приходили до нас інколи. Не хоче, аби діти росли без татка? Що ж не будуть, дитячу я облаштую. Фото нас тієї ночі у мене є, фото дитячої зроблю і до його теперішньої дружини все те понесу. Хай знає, що у нас усе вже розплановано.

Я буду з ним щаслива і стану його дружиною, тут без варіантів.

Головна картинка – pexels.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page