fbpx

Спочатку я подумала, що то просто ділова зустріч, але мій погляд зупинився на букеті квітів і я все про них зрозуміла. мій братик теж мене помітив, тому вже ввечері сидів у мене на кухні виливаючи душу

Я виросла в повній сім’ї, для мене прикладом щасливого шлюбу завжди були наші з братом батьки. Мама і тато живуть разом вже практично сорок років. Ми з чоловіком в шлюбі шістнадцять років. Але зараз я хочу розповісти вам про свого брата. Він на два роки старший від мене. У школі всі дівчата упадали за моїм братом-красенем і хотіли зі мною дружити, щоб бути ближче до об’єкту свого обожнювання. Я цю справу припиняла, але пізніше дізналася, що моя найкраща подруга теж закохана в нього.

Допомогти я їй нічим не могла, адже на той час мій братик вже став студентом інституту, і у нього там з’явилася дівчина. Минув час і я зустріла свого майбутнього чоловіка. Ми почали готуватися до весілля, і я дізналася, що моя подружка так і не забула свою шкільну любов. Брат мій на той час був вільним і на весіллі ми посадили їх поруч. Моя хитрість спрацювала, і після забави у них зав’язався роман. З них вийшла чудова пара і, через майже шість років вони, нарешті одружилися.

Я була дуже рада і за брата і за подругу. Як і моя сім’я, так і сім’я брата виглядали однаково щасливими. У мене є два прекрасних племінника, у них прекрасна мама, яка дуже любить мого брата. Але нещодавно я дізналася неприємну новину. Одного разу мені довелося по роботі їхати у віддалений район нашого міста, і я вирішила зайти в перше-ліпше кафе, щоб перекусити. На свій подив я помітила там свого братика. Він сидів з дівчиною. Спочатку я подумала, що це діловий обід, але потім мій погляд впав на букет квітів, який лежав на їхньому столі, і мені все стало ясно. Брат мене теж помітив, тому в той же вечір вже сидів у мене на кухні і виливав душу.

Як виявилося, він уже два місяці зустрічається зі своєю новою колегою і твердо впевнений, що полюбив її по-справжньому. Але що найбільше мене зачепило – брат має намір просити розлучення. Борючись з обуренням, я ледве вмовила його добре подумати і не повідомляти дружині зараз таку новину. Не подумайте, я не захищаю його, зраджувати дружині це дуже непорядно. Але розлучатися через випадкову інтрижки теж неправильно. Брат одружений вже десять років і у них двоє дітей. Що з ними буде, якщо батьки розлучаться? Та й моя подруга дуже любить його, новина про розлучення для неї стане останньою подією в житті.

Мені зараз теж несолодко, мій брат зраджує своїй дружині, а я, її краща подруга, знаю про це і ще намагаюся прикривати його. Просто я вважаю, що так буде краще для всіх. А брат зовсім не хоче мене слухати, він зачарований новою подругою і готовий легко проміняти десятирічний шлюб на необтяжливі відносини. Як його переконати?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page