fbpx

Спустилася в м’яких тапочках. Якби вона була в іншому взутті, то її було б чути. А так вийшло безшумно. Перед нею постала картина. Її найкраща подружка Олеся, з якої разом пройшли всі студентські роки, увивалася навколо Романа, щось йому шепотіла

Багато вже написано про мінливість жіночої дружби, на жаль, коли «на кін» поставлене те найзаповітніше жіноче щастя, то багаторічна дружба вже не так багато значить. Так сталося кілька років назад і з Оленою.

Олені тоді було 27 років, коли вона вийшла заміж за Романа. Роман непогано заробляв в сфері будівництва, постійно пропадав на об’єктах.

Пізніше з’явилася донька. Олена сиділа вдома з дитиною, на роботу виходити не поспішала. Чоловік приносив непогані гроші, разом їздили у відпустку. Вона створювала затишок і насолоджувалася материнством. Олена була дуже гостинною., у вихідні у них завше збиралася велика компанія. І сімейні пари, і її незаміжні подруги.

Здавалося, що це благополучне життя буде нескінченним. Роман був турботливим чоловіком, балував Олену і дочку подарунками. Все у них було дороге і якісне. Але одного разу сталася ситуація, яка показала зовсім несподіваний виворіт благополучного сімейного життя.

Після шашликів деякі гості залишилися ночувати у них в будинку (Олена з Романом жили в будинку в передмісті). Ну залишилися і залишилися.

Олена, як зазвичай поклала доньку спати. Сама вона була жайворонком, зазвичай лягала дуже рано в 9-10 годин вечора. Цього разу їй не спалося. Роман засидівся на вулиці. Вона і не квапила його, дивилася якийсь фільм. Потім Олена вирішила спуститися на кухню, щоб заварити чай.

Спустилася в м’яких тапочках. Якби вона була в іншому взутті, то її було б чути. А так вийшло безшумно. Перед нею постала картина. Її найкраща подружка Олеся, з якої разом пройшли всі студентські роки, увивалася навколо Романа, щось йому шепотіла.

– І давно це у вас? – єдине, що могла промовити Олена.

Роман мовчав, потім почав щось мукати щодо того, що він випив. Але Олена знала, що він п’є дуже мало, не був він схожий на людину, що не розуміє своїх вчинків.

Тут озвалася Олеся.

– Так давно. Він збирається тебе покинути. Просто дочку шкодує. Він завжди мене любив.

Олена забрала дитину і поїхала жити до батьків, їй треба було все переварити. Роман просто надсилав гроші на картку, розмов не шукав. Він і не намагався виправдовуватися.

Всі спільні друзі і подруги ніби зникли з лиця Земля. Потім все ж приїхав поговорити один спільний друг. Він сказав, що Роман крутить з Олесею практично з самого весілля. Але у Олесі ще є чоловік, тому навряд чи це серйозно.

Черговим випробуванням для Олени став той факт, що виявляється майже всі друзі сім’ї знали про цей зв’язок, але мовчали. Олена подала на розлучення, на розділ майна.

До речі, Роман не намагався якось все склеїти. Тільки зрідка дзвонив, що візьме дочку погуляти. Хтось із друзів потім писав Олені, що з Олесею він так і зустрічається періодично, але навряд чи це коли-небудь закінчиться шлюбом.

Олена припинила спілкування і з усіма спільними друзями, вона розцінює їх мовчання, як співучасть у романі її чоловіка.

З боку вона виглядала дуже сильною, стійкою. Відразу вийшла на роботу, пішла займатися спортом. Добре, що батьки допомагали з донькою. Але я знаю, що творилося у неї в душі. Головне, що Олена впоралася, пережила.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page