fbpx

Старе не втече, нове не прийде: чотири головні причини, чому мотлох потрібно викидати

Раз у житті фортуна стукає у двері кожної людини, але людина в цей час нерідко сидить у найближчій пивній і ніякого стуку не чує (Марк Твен).

Захаращувати життя не складно. Але що станеться, якщо викинути з дому весь непотріб? Є, як мінімум 4 причини, чому це потрібно зробити. І бажано якомога швидше!

1. Для початку слід згадати таке модне на сьогоднішній день поняття, як «Достаток». Воно означає, що у Всесвіті (або, іншими словами, у Бога) припасена сила-силенна благ для вас, але щоб отримати це нове, потрібно в першу чергу позбутися від старого. Інакше як же посилати вам блага, якщо у вашому житті для них просто немає місця? Якщо зайнято, значить зайнято, нічого з цим без вашого бажання не вдіяти! На цю тему є чудова китайська мудрість: «Старе не втече, нове не прийде».

2. Відповідно до принципів фен-шуй філософії, існує якась енергія або сила Ци, яка наповнює собою наш Всесвіт і, відповідно, наше життя. Тому всякий мотлох, сміття і непотрібні речі перешкоджають вільній течії цієї цілющої енергії. А якщо життєва сила застоялася, то можна забути про такі речі, як позитивні зміни або нові речі і враження. Якщо палива немає, то машина не поїде!

3. Третя причина пов’язана з досить поширеною технологією НЛП. Виявляється, що коли людина одягає або використовує стару річ (наприклад, використовує старі парфуми, які вже давно не відкривалися), вона буквально повертається в своє минуле. У НЛП це називається емоційним «Якорем». Ця влучна назва приховує за собою наступну філософію: з усіма старими речами пов’язані певні спогади і при взаємодії з якорем вони спливають на поверхню нашої свідомості. Пробудження старих емоцій тягне за собою появу старих думок. А це вже не жарти, тому що від думок залежить, як протікає наше життя, від них залежить все!

Читайте також: Ось ці 13 звичок – основні з причин бідності – відомі дуже невеликій кількості людей

4. Чому наш дім повен всякого мотлоху? У більшості випадків тому, що в голові крутяться думки на кшталт: «А раптом я викину цю річ, і у мене не буде грошей, щоб купити нову. Тоді я залишуся ні з чим». Коли так формує думку, вона налаштовується на частоту бідності. І, за законом тяжіння, вона буде притягувати в своє життя тільки брак грошей і все, що з ним пов’язане. Якщо ж нам вдається без зайвих турбот викинути непотрібне і старе, думаючи, що купимо річ набагато кращу, ми налаштовуємося на частоту багатства. У цьому випадку закон тяжіння спрацює точно так же: з чим резонуєш, те і отримуєш!

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

За матеріалами – СторіФокс.

Підготувала – Каріна Добровольська.

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page