fbpx

Стільки навколо красунь, а син покохав Світлану

Після весілля свекруха буквально “заїла” молоду невістку. У всьому дорікала, на будь-який промах голосила синові: “Не послухав маму, тепер терпи”.

Хоча нічого незвичного не відбувалося. Звичайні побутові непорозуміння. Не там чашку чи баняк поставила.

Молодята не почувалися комфортно вдома, хоча між собою мали повне порозуміння. Так минуло кілька місяців. Мама Таня купила собі путівку до Моршина: “Відпочину хоч від ненависної невістки”. І поїхала.

Перші дні телефонувала синові, роздавала йому безкінечні вказівки та настанови. Але потім вона несподівано затихла, бо познайомилася з одним чоловіком.

Статний киянин запросив її на вечерю. Тетяна ще жінка “молода” тому, не роздумуючи, погодилася.

Виявилося, що він колишній вчитель та ще й холостяк. Почав чоловік за Тетяною упадати, водив у ресторани. Віталій був готовий на всі її примхи.

Він навіть зміг її переконати, що прискіпування до невістки – це теж її примха. “Якщо вона любить твого сина, значить і ти маєш її прийняти, як належить”. Тут вона послухалася свого “шанувальника”.

Наближався час від’їзду. Віталій цілком серйозно “запав” на Тетяну. І вони зійшлися на тому, що він поїде додому і потім приїде до Тетяни.

Вони вже навіть запланували одружитися та жити разом. Щасливішої жінки від Тані годі було й шукати. На вокзалі її зустрів син із невісткою: “Ой як ви посвіжіли, помолодшали, просто на себе не схожі!”. Щиро зраділа Світлана.

Вдома Тетяна розповіла про відпочинок, про Віталія, що він має приїхати і вони мають одружитися. Віталій приїхав, як і обіцяв. Вони розписалися та поїхали разом до столиці. Там у Віталія літні батьки, він має бути поряд. Тетяну тут нічого не тримає, хай молодь поживе своїм життя.

Тільки коли вони вже спакували речі до столиці, діти повідомили радісну новину, що в Тетяни буде онучка. «Господі, яка я щаслива, рідні мої!» Обіймаючи невістку, примовляла жінка.

І ось Тетяна з Віталієм пебралася до Києва. Їй тут усе сподобалося. Квартира величезна, але окремо від батьків.

До батьків Віталія вона поставилася з любов’ю та повагою. Подякувала їм за такого сина. Вони щодня бувають у них, а батьки Віталія не можуть натішитися невісткою.

Ось як власне кохання вилікувала душу Тетяни. Життя налагодилося у всіх.

У дітей Тетяни народилася донечка Аліна, і вони з Віталієм планують їх навідати.

You cannot copy content of this page