fbpx

Сусідки, нагостривши вуха, починали розпитувати, що ж такого вона робить. Так же ж заінтригувала своєю невісткою хай і колишньою, сил немає

Син Світлани Михайлівни після того, як залишив свою дружину з дитиною, швидко одружився з дівчиною, яка була його першим коханням. Вони зустрічалися ще в інституті, а потім, коли син поїхав служити, вона не дочекалася і вискочила заміж за його друга.

Повернувшись, він зустрів на роботі Олену, і вони побралися, доньку придбали.

Але перше кохання було справжнє і коли вона розлучилося, вони зустрілися десь у торговому центрі і в них все знову закрутилося. У неї був син від першого шлюбу і недавно вони привели у світ спільну дитину. Все начебто у них складається добре.

Сина Світлана Михайлівна не виправдовувала, звичайно, не добре він вчинив. Та й якщо чесно, вона була б рада якби вони з Оленою знову зійшлися. Нова невістка їй не подобалася. Якщо один раз зрадила, значить і вдруге зможе.

Але син є сином, що б не робив.

З колишньою дружиною Оленою розлучилися спокійно, без непорозумінь та взаємних докорів. Хоча син, звісно, ​​був винний перед своєю першою сім’єю.

Він цілий рік зраджував колишню дружину з майбутньою. І Олена мала повне право моральне гарненько за це віддячити, а вона, як здавалося на той момент Світлані Михайлівні, виявилася цілком мудрою та розважливою жінкою.

Ділити майно вони теж не стали, йдучи він залишив усе першій дружині та дочці. Забрав лише свої особисті речі та й усе.

Внучку Варю, колишня невістка відпускала до бабусі і не перешкоджала спілкуванню ні зі Світланою Михайлівною, ні з батьком.

Але те, яке життя почала вести після розлучення колишня невістка, Світлану Михайлівни категорично не влаштовувало.

Сусідки, нагостривши вуха, починали розпитувати, що ж такого вона робить.

— Вона, що, з компанією якоюсь зв’язалась. Чи у гречку стрибає?

— Ні, такого вона не робить. Але вдома її немає ніколи. То в Карпатах вона, то в Єгипті, та на шашликах у друзів на дачі. А Варя ж усе це бачить. От де їй хазяйновитості навчитись, а? Де побачити, що таке бути жінкою і мамою. Я вже з сином говорила про це не раз. Не можна так, я вважаю.

А я так і не зрозуміла у чому винна, власне, колишня невістка. Вона повинна вдома сидіти і шкарпетки плести? Чи стояти біля вікна колишнього виглядаючи? Як собі уявляють ці жінки хороших мам?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page