fbpx

Свекруха з донькою моєю розмовляла і знову завела свою улюблену пісеньку. Доня у мене розумна і тактовна, але і вона не витримала. Отже і сказала те, що сказала. Ох, що ж почалось

Мій чоловік – молодший син свекрухи. Ігоря Наталія Володимирівна не дуже так і любила. А все через те, що Ігор був не дуже слухняною дитиною, завжди було багато мороки. Натерпілася із сином свекруха дуже багато.

Інша річ старший син Валерій. Той завжди був зразковим, вчився чудово, завжди чистий, доглянутий, до університету безкоштовно вступив. Мамина радість.

Але у житті все вийшло навпаки. Розумний, вихований Валерка працює звичайним електриком у комунальному господарстві. Син Валери від першого шлюбу, він розлучився через шість років, такий хлопець, що бабуся йому взагалі не потрібна. Вдруге Валера одружився, у тієї жінки дві доньки. Але Наталі Володимирівні вони не онуки і вона їх навіть бачити особливо не бажає.

Інша справа наша з Ігорем донькою, Лера. Вона розумниця, відмінниця, моя радість. З дитинства була дуже цікавою, завжди слухала мене, батька, бабусю, поводилася пристойно. У 17 років уже не одну медаль у спорті виграла, а також постійно вигравала олімпіади. Влітку скільки не їздила зі свекрухою на дачу, у всьому їй допомагала. Свекруха натішитися онукою не могла. Адже Лера саме така, як свекрусі подобається.

Ось і стала останнім часом Наталя Володимирівна вести розмови, що дачу свою, квартиру в столиці, та й усе, що є, віддасть Лері. І ведуться ці розмови вже кілька років, але тільки, навіть, заповіту ніякого немає. Свекруха вже немолода, що завгодно може статися.

Якось говорила Лера телефоном зі свекрухою, а та знову завела шарманку про те, що все дістанеться їй. Ось Лера не витримала вже і запитала ніби, як жартома а де власне документ, який підтверджує наміри бабусі.

Ох, що почалось. Бабуся справжню бурю підняла, адже як ще може дитина сімнадцяти років говорити таке. Зажадала вибачень і пояснень. Коли свекруха звернулась до мене, аби я підтримала її, то я не стала цього робити. Більше того, я підтримала доньку повністю і сказала, що або хай бабуся обіцянки виконує, або нехай не водить вилами по воді.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page