fbpx

Свою найкращу подругу я сприймала як сестру, так ми з нею були близькі. Дружили з нею з самого дитинства, вона навіть стала хрещеною мамою для мого сина. Хто б міг подумати, що з роками наша дружба переросте в те, що є зараз

Свою найкращу подругу я сприймала як сестру, так ми з нею були близькі. Дружили з нею з самого дитинства, вона навіть стала хрещеною мамою для мого сина. Хто б міг подумати, що з роками наша дружба переросте в те, що є зараз.

Я вийшла заміж за Ігоря, але Олена весь час мені стверджувала, що Ігор мені не пара. Нібито одного разу я побачу, що він не той, ким показує себе і взагалі, я буду з ним нещасна. А я не розуміла, в чому річ, адже Ігор дуже мене любив. Не мав згубних звичок, гроші ніс додому, постійно дарував квіти та подарунки. Це тільки зараз я згадую, з яким невдоволеним поглядом Олена дивилася на мене, коли бачила, що Ігор приніс мені ще один букет мною улюблених лілій.

Прожили ми кілька років у шлюбі, а Олена все стояла на своєму. І ось одного разу такий випадок – приносять мені квіти із запискою у якій якийсь Антон дякував мені за подаровані хвилини щастя. І ці квіти забирає у кур’єра чоловік. Як ми з’ясовували стосунки з чоловіком чули, мабуть і в сусідньому будинку.

Я ні в чому ж не винна і знаю це. Говорила доводила і приводила аргументи. Ледь ми з ним порозумілись і тут знову привіт. Кур’єр приносить квіти з запискою про те, що Антон скучив за мною і хоче скоріше знову побачитись. І то були не якісь там квіти, а саме лілії. Так було кілька разів, я навіть не знала, що мені робити.

А потім чоловік знайшов у будинку чужу краватку. він краваток не носить, а ця дорога і пахла явно чоловічим парфумом. Я стояла і слова мовити не могла. Ну як довести, що сама вперше те бачу?

А кульмінацією стало те, що чоловік приїхав у ресторан де ми обідали з діловими партнерами і влаштував сцену від якої ще довго всі відходили. У сльозах я повернулася додому, а його речей навіть нема. Дзвоню найкращій подрузі, а вона мені каже, що мій Ігор показав просто свою натуру. Що хтось їй казав, нібито має він якусь мадам і всі ці сцени були лиш для того, щоб піти від мене.

Мене це так вразило. Слів немає, аби передати те, наскільки я в ньому розчарувалась. Ніколи не могла подумати, що він здатен на такі підступи. Я кохала його щиро. Навіщо ж він так?

Через три місяці я тільки дізналася, що чоловік мій живе з моєю найкращою подругою, вона ще й при надії вже. І ось тут я все зрозуміла. Це Олена все робила – вона надсилала квіти, підкинула краватку, зателефонувала чоловіку і сказала, що в мене не ділова зустріч, а побачення. Все робила, щоби нас розлучити.

Я зустрілась з нею випадково і запитала, як вона узагалі по світу білому ходить і в очі людям дивиться після того що накоїла.

— Я кохала його усе своє свідоме життя. Ти вийшла за нього заміж і не розуміла свого щастя, жила так, ніби не отримала найкращий подарунок долі. Я теж хотіла бути щасливою. І зараз я щаслива. а ти не втримала свого щастя, які до мене питання?

Головне фото ілюстративне – pexels.

You cannot copy content of this page