fbpx

Святкування завершилося. Ми з сім’єю збиралися додому, але свекруха мене зупинила. Попросила хвилинку уваги, щоб зробити оголошення. Від почутого у мене сльози на очі. Я не повірила, що таке узагалі можливе

У мене дуже добрі стосунки зі своєю свекрухою, Марією Володимирівною. Я живу у шлюбі вже 17 років, у нас із чоловіком двоє синів. А наприкінці минулого року я дізналася, що при надії втретє. Я хотіла повідомити цю новину свекрусі на її день народження, 1 січня, але дуже хвилювалася.

Справа в тому, що живе наша сім’я окремо, у маленькій двокімнатній квартирі, де ледве вистачає місця на чотирьох. Та й мені на той момент уже було 38, для того, щоб стати мамою, трохи запізно. Одне слово, я переймалась, що Марія Володимирівна не зрозуміє нас.

Але в день народження свекрухи мені довелося зібратись із силами. Ми прийшли до неї, і вона майже відразу покликала мене на кухню, щоб я їй допомогла. Виявляється, Марія Володимирівна — мудра жінка і все одразу помітила. Мені навіть не довелося їй нічого пояснювати.

Я була приголомшена такою проникливістю, але ще більше мене здивувала реакція. Свекруха дуже зраділа і ледь не плакала від щастя.

І ось зі свекрушиного благословення восени я стала мамою прекрасної донечки. Втретє бабуся дуже допомагала, дбала про дитину і підтримувала нас у всіх ситуаціях. Я це дуже цінувала і ставилася до Марії Володимирівни як до рідної мами.

І ось знову прийшла зима, і ми знову зібралися до Марії Володимирівни на її день народження, але вже з маленькою принцесою. Оскільки свекруха почала дуже багато випікати, ми вирішили подарувати їй гарну духовку.

Святкування завершилося. Ми з сім’єю збиралися додому, але свекруха мене зупинила. Попросила хвилинку уваги, щоб зробити оголошення…

Марія Володимирівна сказала, що дуже вдячна дітям за онучку і хоче віддячити нам. Тому переїде до нашої квартири, а свою трикімнатну хотіла б віддати нам.

В мене не було слів. Я ще раз переконалася, що в мене дуже добра та мудра свекруха, яка стала для мене ще й подругою, а це така рідкість у житті.

Знаю, що це рішення вплине на все її життя, адже тут її подруги і знайомі з якими вона має добрі стосунки. Але ми не покинемо нашу маму і часто запрошуватимемо до нас, адже з хорошими людьми хочеться бачитись часто.

От мені цікаво, то лише мені так зі свекрухою пощастило, чи є ще такі? А чи багато нас?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page