fbpx

Святий обов’язок дітей – забезпечувати батьків у старості, – казала вона синам, – А я вас одна на ноги ставлю. Запам’ятайте: спочатку мамі, а потім уже собі

Наталя ні від кого ніколи не приховувала своїх поглядів на життя. Яких саме? Ну, наприклад, те, що вона всім сміливо заявляла про те, що вона приводить у світ дітей тільки для себе.

Ніхто навіть не знав, хто був батьком дітей Наталі. Звісно, ​​крім неї. Можливо, батьки її синів навіть були різні. Чому так? Та тому що Наталя ніколи не була заміжня, але залицяльники у неї були постійно.

Все життя Наталія пропрацювала у магазині завідуючою. Заробляла вона добре, була хваткою та вміла домовлятися з людьми. Саме тому змогла виростити двох синів одна.

Першого сина, Олега, вона мала у 26 років, а другого, Олексія – у 30 років. Наталя завжди мріяла про те, що її сини виростуть і вона вже тоді не працюватиме. Їй це просто не треба буде: адже сини її всім забезпечуватимуть. А що тут такого? Адже не дарма ж вона їх ставила на ноги сама стільки років!

Але життя розпорядилося інакше.

Коли сини Наталії ще були підлітками, вона почала їм говорити про те, що коли вони виростуть і стануть дорослими, то вони обов’язково будуть допомагати своїй мамі і що це є святим обов’язком дітей до батьків.

Коли Олег став працювати, він став віддавати мамі половину своєї зарплати. А потім почав працювати й Олексій. Він теж віддавав половину своєї зарплати матері. Це дуже подобалося Наталі.

А потім раптом Олег вирішив жити окремо та винаймати квартиру. Звичайно, він значно зменшив фінансову допомогу матері. Але Наталя була категорично проти: вона не захотіла відпускати свого старшого сина. Але в Олега вже з’явилася дівчина, і він зробив так, як хотів. Незабаром він став жити зі своєю Вікою на орендованій квартирі і припинив будь-як допомагати мамі. Звичайно ж, все це відбулось після того, як він мав дуже неприємну розмову з Наталею.

Вона ще довго розповідала молодшому синові, що її старший син виріс і вчинив не гідно, але вона дуже сподівається, що молодший син так ніколи з нею не вчинить і її не покине.

А за рік Олег одружився зі своєю дівчиною. Наталя така була незадоволена його вчинком, що навіть на весілля не прийшла до нього. А коли Віка подарувала їй онука, то навіть тоді її душа не пом’якшилася, і вона не пішла подивитися на свого онука.

А потім надумав одружитися й Олексій. Наталя загалом перестала зі своїми синами спілкуватися. Адже вона їм все життя присвятила, а вони виросли та залишили її, одружилися.

З жодною зі своїх невісток Наталя так і не познайомилася. Своїх онуків вона навіть не бачила. Хоча сини не забули матір: вони поздоровляють на свята і інколи приїздять до неї. Але поспілкувавшись з мамою розуміли, що деяких людей змінити не можливо.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page