fbpx

Син просить не втручатись, а подруги в один голос благають не пхати носа не в свою справу, але я не розумію, чому. Чому це не моя справа, адже це стосується нас усіх і я теж маю право голосу

Моєму синові з невісткою за тридцять років. Вони прекрасні спеціалісти і обоє мають хорошу кар’єру. Про дітей вони поки розмов не заводили, так як вся їхня увага звернена в сторону роботи. Але нещодавно ми дізналися, що невістка при надії, але дітей мати найближчим часом не планує.

Вона стверджує, що зараз дитина буде недоречно. На неї чекає чергове підвищення по роботі, а якщо вона піде в декрет, то про це можна забути. Та й не планувала вона зараз дитину. А ось через кілька років, коли вона буде займати гарну посаду, тоді і прийде черга ставати матусею.

На всі мої доводи про те, що в такому віці не можна вже щось робити, невістка просто відмахується. Але ж їй вже не двадцять, а тридцять чотири і це перше її дитя. Потім можна ніколи й не дочекатись. Але вона дивиться на це з якимось дитячим спокоєм і впевнена, що все обійдеться.

Я намагаюся розмовляти з невісткою, поки не пізно. Я запропонувала свою допомогу, щоб вона змогла швидше повернутися до роботи. Можна буде найняти няню, коли вона перестане годувати. А зараз стільки випадків, що у матусь взагалі немає молока, то в такому випадку я зможу повністю замінити дитинці матусю, поки вона буде на роботі.

Невістка поки не прийняла остаточного рішення, але часу залишилося зовсім мало. Мені стає нестерпно від думки, що мені не вдасться переконати дітей відмовитися від такого поспішного рішення. Я вже всією душею полюбила малюка і дуже чекаю його появи.

Ну, які мені підібрати слова, щоб діти зважилися зберегти дитинку ?! Всі можливі доводи я вже привела. В останні дні дівчинка зовсім ходить поникла. Через тиждень їй потрібно давати відповідь, чи згодна вона прийняти ту посаду чи ні. Я бачу, що вона дуже сумнівається. Вона почула мене, але не до кінця все ж зрозуміла масштабність свого стану.

Я обробляю дітей окремо і разом. Щовечора намагаюся достукатися до їхньої свідомості. Вони просто ще не розуміють, що то таке і що потім відчуває жінка, яка зважилася на таке.

Але найбільше мене дивує позиція подружок. Усі як одна благають мене не втручатись і кажуть. що це рішення повинна прийняти лиш невістка. Але чому? Чому забезпечена і успішна жінка не може мати дитину і кар’єру і чому альтернативна думка стала крамолою?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page