fbpx

Так, мої діти живуть із чоловіком, – спокійно мовила Марина, – А, що тут такого? – дивується щиро, – Тобто чоловік може піти і при цьому залишатись хорошою людиною, а от жінка – ні?

— Ти чула, новенька аліменти платитиме? Вчора виконавчий лист принесли, — сказала мені бухгалтерка.

Я, звичайно, багато чого в житті бачила, але щоб жінка платила аліменти — це вперше у моїй життєвій практиці.

— Вона сім’ю залишила і втекла. Тепер із кожної зарплати вираховуватимуть у неї певну суму. Шеф, напевно, буде вельми здивований, — додала колега.

Марина влаштувалася до нас старшим менеджером тиждень тому. Мила, товариська, дуже доглянута панночка. Я не могла порівняти її приємний образ зі словом “зозуля”.

— Так, я залишила дітей із чоловіком, це дивина? Я ж не облишила десь під тином , чи на чужих людей. Чому чоловіки, які залишають сім’ю, — це нормально, а жінки — ні? Я допомагаю їм фінансово, я зустрічаюся з ними, але я обрала такий спосіб життя, якось зізналася нам Марина, помітивши пронизливі погляди з боку.

Жила вона у шлюбі 10 років. Марина приїхала з маленького містечка, жила у столичній квартирі чоловіка. Розійшлися вони мирно та дружно, ділити сина та доньку не стали.

— Нехай у мене залишаються, мама завжди поряд, школа недалеко. А тобі хто допомагатиме? – Запропонував чоловік.

— Я погодилася, якби я сама все встигала? Вони мають своїх друзів, заняття, захоплення. Мені треба було висмикнути дітей із зони комфорту, бо я мама? Своєї квартири я не маю, знімати з двома дітьми — завдання непосильне. А так, поряд бабуся, вони ростуть у любові та турботі. Я їх дуже люблю, тому й не хочу псувати їхнє життя, — пояснює Марина.

— А вони за тобою не сумують? – Запитала співробітниця.

— А за татом вони б не сумували, сидячи цілий день у закритій квартирі? Там хоч бабуся їх весь день розважає. Аліменти чоловік не просив – це моя ініціатива. У житті треба все робити правильно.

— А якщо він одружиться вдруге? Мачуха ж не рідна мама для дітей, — цікавиться ще одна колега.

– То я нікуди не тікаю і завжди буду поряд. У нас з головою все гаразд, і ми любимо своїх дітей. Питання треба вирішувати в міру надходження, – спокійно говорить новенька.

Після бурхливого обговорення всі взялися до роботи, хоча думки всі були про Марину. З одного боку, вона правильно міркує, а з іншого — як можна залишати своїх дітей?

Зозуля вона чи сучасна жінка?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page