fbpx

— Так-так, він самий. Це ж я їх познайомила. Леся — то сіра миша, оком зачепитися нема за що. Ось я і думала, нехай мій Міша контраст побачить, хотіла, щоб він остаточно голову від мене втратив. А він і втратив, тільки від “подруги”

Є у мене знайома, яка ніяк не може влаштувати своє особисте життя. Катя, не побоюся цього слова, розкішна жінка. У свої 32 виглядає років на 10 років молодшою, у неї витончена фігура, правильні риси обличчя, прекрасний смак, все при ній.

Але ніяк їй не щастить у особистому житті. З першим чоловіком вона розійшлася ще близько 5 років тому, там не все добре було, а після розлучення у неї стосунки не складаються.

Сиділи ми з нею днями спілкувалися за чашкою чаю і почала мені Катя виливати душу. Відбувся у нас цікавий діалог:

— Пам’ятаєш я якось приходила до тебе на День Народження з чоловіком, Мішею?

— Пам’ятаю, звичайно. Це ж той, який з твоєю подругою зібрався одружуватися?

— Так-так, він самий. Це ж я їх познайомила. Леся — то сіра миша, оком зачепитися нема за що. Ось я і думала, нехай мій Міша контраст побачить, хотіла, щоб він остаточно голову від мене втратив. А він і втратив, тільки від “подруги”.

— А чим вона його зачепила, якщо зовнішність у неї непоказна?

— Так хто цих чоловіків зрозуміє.

— А навіщо тобі це потрібно було, навіщо ти їх взагалі знайомила? Ти ж прекрасно виглядаєш, не потрібно тобі за собою тягати “сірий фон”, йшло б все своєю чергою, можливо він так закохався би в тебе, що йому всі решта дівчат і так мишами б здавалися… А ти своїми руками все зіпсувала .

— Я ж кажу, хотіла, щоб він відчув різницю.

— Ось Міша твій, точніше вже не твій, відчув цю саму різницю сповна.

Знаєш, я хочу до бабки сходити, може на мені якесь замовляння або Леся що-небудь йому зробила. Ну як він на неї клюнув? Він же птах не її польоту.

— Катю, залиш ти їх в спокої, ну буває так, що красуні поступаються простачкам. Може вона його внутрішнім світом “взяла” або спокійним характером, ти ж он яка експресивна, можливо, він і втомився від твого напору, а тут твоя подружка-тихоня підвернулася. Така собі тиха гавань.

— Ні, до бабки я все-таки піду…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page