fbpx

Тамара Петрівна з першого погляду здавалася дуже приємною жінкою – товариською та з доброю усмішкою. Однак був один маленький нюанс. Чоловік заздалегідь попередив молоду дружину і вона була готова, ніби як. Але коли почали жити разом у дівчини від подиву слів не вистачало

Олексій був чарівний, високий, дбайливий хлопчина. До того ж виявився щедрим  і постійно підносив квіти та подарунки коханій. Бурхливий роман тривав півроку. Після цього юнак зробив пропозицію. Наталя була щаслива і відповіла згодою.

Зіграли скромне весілля, оскільки грошейу молодят, було обмаль. Одразу після свята з’їхалися і стали жити під одним дахом. Наталя переїхала до чоловіка в трикімнатну квартиру. Разом із ними проживала ще й бабуся Олексія.

Тамара Петрівна з першого погляду здавалася дуже приємною жінкою – товариською та з доброю усмішкою. Однак був один маленький нюанс. Чоловік заздалегідь попередив молоду дружину, що його бабуся досить неохайна особа. Точніше, вона – не прибирає за собою. Для Наташі цей факт не здавався глобальною проблемою, тому вона не звернула увагу на нього. Дівчина вважала, що зможе самостійно прибрати.

Але пізніше молода красуня зрозуміла, що дуже помилялася. Наталя просто фізично не встигала прибирати за жінкою. Коли Тамара поверталася з прогулянки, то миттю мчала на кухню, не знімаючи при цьому взуття. Декілька разів молодята робили їй зауваження, але Тома ніяк не реагувала на них. Складалося враження, що жінка просто не чує рідних.

У ванній після Тамари теж завжди був бруд. І в усіх приміщеннях, де була жінка, було так само. Тому Наталя вирішила проводити генеральне прибирання, коли Томи нема вдома. Якщо дівчина починала мити підлогу, то бабусі неодмінно хотілося ходити по всій квартирі.

За рік у молодих з’явився малюк. Спочатку повзав, потім починав потихеньку ходити. Наталі доводилося прибирати вдвічі більше, адже Тамара і не думала змінювати звички. Наташа мріяла про те, щоб винаймати житло окремо, але можливості на той момент не було. Вона була у декретній відпустці. Олексій працював один. Плюс молоде сімейство взяло автомобіль у кредит. Грошей зовсім мало. Іноді навіть економили. Родині допомагали батьки Наташі. Іноді привозили іграшки та дитячі речі. Балували гостинцями та продуктами харчування. За таку допомогу молоді були дуже вдячні старшому поколінню.

Тамара ще й з продуктами не надто могла дати раду. Купить щось, кине у холодильник у пакеті з цінником і забуде. Наталя потім уже коли запах на всю виносить у смітник. Тому й стояло на кухні два холодильники. А Тамара Петрівна у хмарах витала. Писала вірші і картини. Творча людина і про земне їй думати було ніколи.

Олексій намагався у всьому допомагати молодій дружині, і коли вони мали позмінно робочі будні, то було трохи легше. Чоловік сам прибирав квартиру, забирав сина з дитсадка і готував їсти.

Кожна людина мріє після роботи прийти додому до чистої квартири, де смачно пахне вечерею та трохи відпочити. Але в молодій сім’ї все було інакше. Наталці набридло скаржитися чоловіку на бабусю, а Олексій був по горло ситий ниттям коханої дружини. бабусю неможливо було виправити або перевиховати.

Одного дня Наталя просто поїхала до батьків. Вона з роботи повернулась, а Тамара перед тим у ванній чи то малювала, чи то фарби мила, але зайти у той кольоровий безлад було не можливо без сліз. Навіть, речі, які сохли над ванною і ті були густо заляпані фарбою.

Тепер перед Олексієм вибір став: бабуся, чи родина. Він розуміє, що сама Тамара не впорається, але й без дружини і сина він не міг жити. І що робити?

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page