fbpx

Тамара швидко дістала телефон і тицьнула його синові під ніс. На фото справді була його дружина з якимось хлопцем

Я ж тобі казала! – емоційно вигукнула Тамара. — Ще до весілля попереджала! Настя не янгол, і це ще м’яко сказано.

— Мамо, досить, — стомлено відмахнувся Сергій. Йому неймовірно набридло протистояння між матір’ю і дружиною. – Вона мене кохає і я її теж. Незабаром у нас з’явиться дитина.

— А це ще треба довести, що дитина твоя! – одразу ж схопилася за фразу жінка. — Тільки уяви, йду я сьогодні по вулиці і бачу твою кохану. І не саму, а з якимось чоловіком, ненабагато старшим за неї. Він її обняв за плечі, та допомагав нести сумки! На он сам подивися, якщо мені не віриш.

Тамара швидко дістала телефон і тицьнула його синові під ніс. На фото справді була його дружина з якимось хлопцем.

— Десь я вже його бачив, — збільшуючи знімок, промимрив Сергій.

— Я ж до них підійшла! — Продовжила жінка, не даючи синові подумати. — Настя навіть не зніяковіла, поводилася так, ніби нічого і не сталося. Ми навіть пообідали разом. Уявляєш, яка!

— Ну, якби це був її любчик, — відразу розслабився чоловік, — вона б точно з тобою не обідала. Швидше за все це був її колега.

— Він її обіймав! – обурено шипіла Тамара. Син не повірив їй і навіть не засумнівався у своїй дружині. Стільки зусиль і все дарма?

— Я з’ясую все ввечері. Впевнений, це просте непорозуміння. Краще скажи, як тобі наша квартира? Сподобалась?

— Ні, не сподобалась, — сіпнула плечем жінка. – Ви чому навіть не порадилися з рідними? Ця квартира потребує серйозного ремонту!

— Не перебільшуй, — засміявся Сергій. — Нам попався дуже пристойний варіант, та ще й недорого. Власник поїхав за кордон, тому квартира дісталася нам майже за безцінь.

— А навіщо ти оформив її на себе? Розлучатиметеся, доведеться половину віддавати Насті!

— Мамо, ми не збираємось розлучатися. Ми будемо жити довго та щасливо. Досить звинувачувати Настю у всіх гріхах! Зрештою, їй не можна хвилюватися.

— Не забуть зробити тест, — ображено заявила Тамара, демонстративно збираючись додому. – Працюй, синку, я тобі не заважатиму.

— З ким ти гуляла містом?

Звичайно, Сергій був упевнений у вірності своєї коханої дружини, але черв’ячок сумніву гриз його з середини. Особливо після всіх тих слів, що наговорила йому мати.

— З Микитою, — здивовано відповіла Настя, перебираючи покупки. Сьогодні вона купила просто чарівні повзуночки. Так, не втрималася! Ще навіть живота до ладу не видно, а приданого для малюка – повна шафа.

— І хто такий цей твій Микита? Мама розповіла, як мило ви спілкувалися.

— Сергію, — важко зітхнула жінка, — твоя мама знову лізе в нашу сім’ю? А Микиту ти знаєш, це мій старший брат, він був у нас на весіллі. І, до речі, Тамара Михайлівна теж його впізнала. Вони дуже мило поговорили, вона скаржилася, що ми купили квартиру без її згоди.

— Так, вона мені теж про це казала, — зніяковіло потер носа чоловік. Адже не дарма цей хлопець здавався йому знайомим!

— Це наше життя, і мені не подобається, що вона постійно в нього влазить. – Настя не витримала. Вона не хотіла сваритися з чоловіком, тож мовчала і не скаржилася. Але сил терпіти таке ставлення до себе, у неї більше немає! — Вона розкритикувала абсолютно все! Навіть мої батьки не лізуть, а вони вклали у нашу квартиру чимало грошей! А твоя мати навіть копійки не дала!

— Мені здається, вона просто боїться, що під старість залишиться одна, — спробував виправдати матір чоловік.

— З такою поведінкою вона точно лишиться одна! Я просто не підпущу її до онука і все! Так їй і передай, нехай знає.

— Добре, я поговорю з нею, – заспокійливо погладив дружину по спині Сергій. — Тобі не можна хвилюватися!

— А у мене не виходить спілкуватися з твоєю матір’ю без подібних емоцій! Будь ласка, нехай вона тримається від мене якнайдалі. Я не прошу тебе припинити з нею будь-яке спілкування, ні! Просто нехай вона до мене не чіпляється.

P.S. Тамара прислухалася до попереджень сина. І хоча невістка їй, як і раніше, не подобалася, доводилося терпіти і посміхатися крізь зуби. Адже інакше вона бачитиме онука лише на фотографіях.

Olena Didik.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page