fbpx

Те, що в моєму життя з’явилася Настя, моя дружина відчула одразу і вирішила, що наш шлюб скріпить ще одна дитина

Я багато років був закоханий в іншу жінку, хоч і був одруженим, і батьком трирічного сина. Поїхав здавати сесію і закохався в дівчину з гуртожитку – така банальність, яка коштувала мені років щасливого життя. Я витратив їх на мрії про іншу жінку, а не дивився на свою.

Настя була дуже гарна і вперше я з нею зіткнувся на кухні, вона була в розпачі, бо плита зламалася, а їсти дуже хотілося. Я взявся лагодити, бо і вмів і був старшим за всіх в гуртожитку. Розговорилися і виявилося, що вона ангел і моя друга половинка. Я любив ті ж фільми, ті ж книги, смішив її і оберігав її. Вона здогадувалася про мої почуття, але тримала мене близько як друга. Друг – то й друг, лиш би біля неї. Я відганяв її набридливих кавалерів, тримав волосся біля унітазу і приносив зранку мінералку. Я був завжди поруч. Але я чітко знав. Що вона мене не любить. Це відчуваєш, хоч і обіймаєш після вечірки…

Моя дружина відчула це одразу і вирішила, що наш шлюб скріпить ще одна дитина. Вона залишилася вдома на підтримці. А я полетів до своєї мрії в інше місто. Як швидко летить час, коли ти щасливий і як він немилосердно тягнеться, коли в сімейній рутині. Настя мене так і не полюбила, а я мав сім’ю. Вернувся в старе життя, а її вирішив забути. Так треба було.

Моя жінка зосередилася на дітях, я теж намагався бути хорошим батьком і це нас тримало. Батьки і більше ніхто. Настя застеляла мені світ, я думав, що зробив не так, що треба було зробити аби вона мене любила?

На перше вересня я не встигав прийти вчасно, бо треба було рано бути на роботі. Прийшов, коли лінійка вже закінчилася і першачки з мамами і татами йшли додому. Свого сина впізнав здалеку, а от жінка біля нього…

Невже це моя дружина? Очі сяють, гарна як ніколи і дивиться на мене з якоюсь несміливою надією… Мені полуда спала з очей. Це ж моя Яна, я співав їй на гітарі пісень Чубая, цілував ніс з веснянками і називав Коханою. Вона завжди була поруч зі мною, а я затуманився якоюсь дівчиною, яка мене ніколи не любила, не дала мені чудових дітей, не вставала зранку аби приготувати мені сніданок.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page