fbpx

Тепер усі на нього дивитимуться а не на мене. – заявила наречена, – Це мій день, я вирішила яким він повинен бути, а ти його псуєш.

Маю сина Гліба, якому дев’ять років. Моя молодша сестра Валерія нещодавно вийшла заміж. У запрошеннях вона вказувала, що це весілля буде чілд-фрі. Я особисто не сприймаю весілля без дітей, але поважаю вибір Лери, тож домовилася зі своєю подругою, щоб та прийшла та наглянула за Глібом протягом дня.

У день весілля подруга раптово дзвонить мені і каже, що їй дуже шкода, але вона не надто добре почувається і не зможе прийти. У мене не було жодних заперечень, здоров’я на першому місці. Але це ставило мене у незручне становище, бо варіантів у мене більше не залишалося. Подруга зателефонувала мені о сьомій ранку, а початок урочистості призначено на половину першого.

Я не знайшла заміни, тому взяла з собою Гліба. “Це ж свої, – міркую я, – не думаю, що сестра буде проти аж надто”.

Це весілля було подією з розмахом. Валерія трубку не брала, тому я так і пішла з сином до РАЦСУ. Ох що ж там почалось, як тільки мене сестриця побачила. Навіть біла сукня не стала на заваді.

— Тепер усі на нього дивитимуться а не на мене. – заявила наречена, – Це мій день, я вирішила яким він повинен бути, а ти його псуєш.

Дивлюсь і не розумію, як реагувати. Малий так і зовсім тітоньку не впізнає. Мама наша вибігла, намагалась якось усе загладити, але я не пішла на поступки. Узяла сина і пішла додому.

Тепер з сестрою не спілкуємось. вона хоче, аби я вибачилась, адже ледь свято їй не зіпсувала. Говорить, що через мене у її свекрухи про неї не хороше враження склалось.

Я розумію, що не повинна було його з собою брати, адже прекрасно бачила запрошення, але й варіантів інших не мала. Чим він міг завадити? Чому така реакція? Досі не можу усвідомити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page