fbpx

Теща повернулась із заробітків і перевернула наше життя з ніг на голову. Вона зажадала, аби ми її утримували. адже саме вона нам квартиру придбала і авто мені подарувала

Зі своєю дівчиною, а нині дружиною, Вікою, ми разом живемо вже понад 7 років, з них у шлюбі 5. З її мамою, Ганною Дмитрівною, я бачився вкрай рідко, адже вона була на заробітках за кордоном увесь цей час.

На третьому році нашого шлюбу теща придбала нам квартиру у столиці двокімнатну. а згодом і подарувала мені машину на тридцятиріччя. Звісно, ще й там на мілкі витрати щось передавала і одяг і посилки. Але я хочу наголосити – ми про це не просили, але й не відмовлялись, адже ж незручно якось

Щойно в Україні все це почалось Ганна Дмитрівна пішла з роботи і повернулась додому. Сказала, що вже своє відпрацювала, а жити далеко від дому у такий час ні сил, ні витримки уже немає. По приїзді вона вийшла на пенсію, адже мала досить таки хороший стаж.

Поживши якийсь час на ті гроші, що з собою привезла, Ганна Дмитрівна почала відчувати, що купка тане, а нових надходжень немає. Вона вирішила зробити ремонт у своїй квартирі на ті кошти, що залишились. І ось, уже другий місяць, як теща чомусь вирішила, що ми повинні її годувати.

Вона телефонує моїй дружині і просить приїхати. але перед тим зайти до магазину і придбати цілий список продуктів. Причому нашу їжу вона вже не може їсти, а тому потрібні їй овочі фрукти і пасти не дешеві.

Через її замовлення наш чек у магазині одразу виріс на кілька сот гривень з кожним походом до магазину. При тому, що ми беремо собі на двох на ту ж суму.

У нас на днях затримали зарплатню, а теща знову телефонує з проханням про покупки їй необхідні. Я попросив її підготувати п’ятсот гривень, адже ми нині на мілині, на що Ганна Дмитрівна відреагували досить дивно. Вона у мене запитала, а скільки ж коштує нині в столиці оренда двокімнатної квартири?

Тобто ми повинні будемо усе життя її забезпечувати тільки тому що вона нам колись там квартиру і машину купила?

Це як так? на що це узагалі схоже?

Хотів би почути Вашу думку.

29,12,2022

You cannot copy content of this page